Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god veličaju ustaše nema nikakvih dogovora i saradnje.
Starcevic,Pavelic i seselj su najocitiji primjeri.prvi je srbin,drugi je osnovao hrvatsku pravoslavnu crkvu a treci je cisti hrvat iz hercegovine cija je porodica katolizirana prije 350 god. Svi odgovorni za egzekucije i prema fakticki jednom narodu razlicite vjeroispovjesti,uglavnom po nalogodavcima iz Vatikana i vrha SPC. Sada se mlade ustase i cetnici vode mladjom istorijom i djeluju vodeci se temeljima kraljevine SHS u kom nema mjesta ni makedoncima a kamoli drugima.Zalosno ali istinito
Vučić: > Ukoliko žele opstati, Srbi i Hrvati će morati raditi zajedno < A protiv koga, gos. Vučiću? Hrvati u HDZ i njegovi sateliti, kao i SNS i njegovi sateliti - kao trečeg, nepoželjnog, vide vide narod koji ne pripada krščanstvu. Jel tako? Prevali to jednom preko usta i "preživjet" ćete vi, i oni!
@IzSremskihKarlovaca - neka vašeg rada za nas. Radite malo i protiv nas. Naravno za takvo nešto treba puno znabja i nešto malo muda! Probali ste i dobili te. Treba da slavite Aliju kao sveca!
Eh cuj zvaljada ce srbi i hrvati morati raditi zajedno i to vjerovatno pod uslovom da BG drzi diregentsku palicu u svojim rukama kao sto je to i prije radio a sto ju je probao zadrzati i minulom agresijom i genocidom po exYU.
beograd ce uvjek drzati dirigentsku palicu jer je velik i bogat....to ne znaci da sam ja tim odusevljen ....naravno nisam jer beograd nije srbski grad....beograd je monstrum koji guta sve redom....ali to nije nista novo...svi megapolisi su takvi...dok se jednog dana ne raspadnu....
Mi smo braca na istoj strani, a s druge strane je otpad nasa dva naroda. Uvijek bilo
Nista novo radili ste i u ratu zajedno, posebno na zlocinima i svercu.
evo ti jedan potrošeni kurton pa duvaj u njega možda usnjakom uspiješ isisati sav osušeni škart🤛
Sto nisi i niste radili na tome 90-ih, a ne sada kad je kasno?
Hrvatima svaka čast, u potpunosti razbijaju njihove mitove o nekakvim stradanjima i opominju svoje generacije za vijek vijekova sa kakvim su montrumima živjeli, iskreno, žao mi je što se mi, Bošnjaci, nismo više povezali sa Hrvatima u mirnim vremenima, ali ima vremena!
hvala bogu vise ne zivite sa monstrumima...sad imate svoju drzavu i nek vam je sa srecom....
@Realno02 Hrvatima svaka čast, u potpunosti razbijaju njihove mitove o nekakvim stradanjima i opominju svoje generacije za vijek vijekova sa kakvim su montrumima živjeli, iskreno, žao mi je što se mi, Bošnjaci, nismo više povezali sa Hrvatima u mirnim vremenima, ali ima vremena! Čuj Srbi stradali od Austrougarske ili od NDH ? Ma ko to kaže? To su mitovi !!! Realno, baš.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Srbi u HR su oduvijek biti ugledni, plemeniti i visoko cijenjeni ljudi, unatoc nekim hrv. i srp. frakcijama koje su oduvijek sprovodile neki svoj zulum jednih spram drugih. Mislim da je sazrelo vrijeme da se podvuce crta i krene u zdraviju buducnost, bez zaborava zrtava i svega jada i camera sto se prozivjelo u stoljecu ratova. Srbi u HR su kroz povijest bili izrazito domoljubni ljudi, bez obzira na nemile epizode u '90-im. Ta i autor hrvatske himne je Srbin Josif Runjanin! Ja sam za MIR!
@Dorijan Mislim da je gotovo to s granicama. Nema vise prekrajanja drzava silom… sto je bilo, bilo je. Zivjeti, suradjivati, pa I prijateljevati se mora I treba jer granice su jedno, a stvarni zivot drugo i stvarni zivot ne poznaje i ne priznaje nikakva ogranicenja u pogledu suradnje ljudi, naroda i drzava. Mi jedno od drugih nikada i nikud pobjeci necemo. Unormalimo se! Isto vrijedi i za odnose u BiH - unormalimo se, postujmo se svi skupa jer zivot je lijep, ali tako kratak. MIR I DOBRO!
ti si pokatoliceni srbin...istjeraj srbina iz sebe...ne mozes biti pravi hrvat ako jos uvjek bitise srbsko bise u tebi....hrvati nikad nece biti narod dok se ne odreknu srbstva....to je franjo jedini shvatio...zato je poceo izmisljati hrvatski jezik...koliko se sjecam svaka nova hrvatska rijec se placala 1500 maraka....zasto se stalo sa tim projektom???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Putin naredio, ovo su njegoveriječi a ne riječi pičkoustog, garant!
@tomicamali Putin naredio, ovo su njegoveriječi a ne riječi pičkoustog, garant! Tako je, Putin prati svaki događaj u regionu i izdaje naredbe Vučiću kako da reaguje. Impresionira i tvoje poznavanje Putinovog vokabulara. Svaka čast na stručnosti !
@Kron Slušaj dobro šta ti kažem, ne ulaže on u Agrokor džaba, uvijek ima računica. Ne stavljaju se pare na trusno područje, stručnjače :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokaz da u BiH ima jako inteligentnih i talentovanih mladih ljudi. Ovo je jedna od genijalnih ideja ► https://www.youtube.com/watch?v=tjwMilgapMs Samo je tužno što će momka otjerati iz BiH i sutra će proizvod da bude made in germany :/
treba pustiti hrvatsku da ide svojim putem...ako oni smatraju da nije postojao jasenovac neka to bude njihova istina...sta srbi od toga imaju koristi ili stete?...isto tako treba sa se ponasaju i hrvati...kada srbi zale svoje ubijene bilo bi lijepo da se bar ne smiju tome....hrvati imaju svoju drzavu i neka im je sa srecom...srbi imaju svoju i cilj im mora biti sto jaca i sto bogatija drzava.....ne treba gurati nos u tudje dvoriste...posebno ne hrvatsko jer jako smrdi...
@Prd0nja ....samo ti sinko radi svoj posao.....:)
@Prd0nja ZA DOM SPREMNl Zar Handžar nije rasformiran odavno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko se ne mrzi kao braca rođena. Ima ona jedna narodna mudrost: -Ko ti iskopa oko? -Brat! -Zato je tako duboko!