Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je smrdiji toliko stalo do kosovarskih pravoslavaca, zašto im ne šalju eure?
Kosovari na sjeveru imaju besplatnu struju
Pa salji eure picousti. U cemu je problem? Ljudi ne zele taj dinar. Ni vas niko ne zeli, pa eto opstajete.
Koliko je ovdje AI komentara od srpskih chat botova. Teško smisliti neku rečenicu već pomoć AI. Bez emocija, bez tipičnih gramatičkih greški, književni jezik... to je ipak djelo AI nego opančara.
Kosovo je deo Srbije. U Srbiji se koristi dinar kao osnovno sredstvo plaćanja. Kurti nije smeo da ga ukine.
Kurti je sam sebe demantovao. Svaka čast Vučiću na govoru i realnim argumentima.
Ti ili nisi pratio sednicu UN ili si toliko glup pa nista nisi razumeo!
Jasno je kao dan da je ukidanje dinara kao valute na KiM direktno povezano sa progonom Srba. Kurtijevom teroru se mora stati na put, podrska Vucicu u tome. Bice tesko, ali pravda ce pobediti
Nova Kurtijeva provokacija ukidanjem dinara mora biti okončana nakon Vučićevih jakih argumenata.
A što Vučić ne šalje evre ?
Čim Srbi prihvate novu realnost, život će im biti bolji. Kosovo se vratilo svojim precima vlasnicima nakon stotina godina okupacije. Stoga donosi svoja pravila i propise. Oni koji žele da žive ovde su dobrodošli, inače će im pokazati gde su granice. Nema više dinara, nema više šajkača, nema više ćirilice u ovoj zemlji dvoglavog orla.
Kakvo KIM to je REPUBLIKA KOSOVO
Ukidanje dinara je direktno povezano sa proterivanjem naroda
Proterivanja Srba s KiM je etnicko ciscenje a to je protiv rezolucije
Vucic se bori za Srbiju i njen narod
Etničko čišćenje Srba na KIM se desava a kurti je predvodnik zajedno sa opozicijom i zapadom
Podrška za snaznu borbu predsedniku za svoj narod.
Priština sprovodi antisrpski teror. Rešenje za ovu situaciju je zahtev da se zaustave mere i jednostrani potezi Prištine.
Ukidanjem dinara na KIM je direktno povezano sa progonom Srba,I ovome se yreba stati na put odmah,KAKO bi zemlja bila stabilna.