Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg ako planirate u EU to se mora uraditi ...
@HrvojeMales Pa ti bi trebao da budes srecan radi toga...Odkuda kod tebe toliko interesovanje za Srbijom?Da ih ne zalis sto im prosipa suplju???Znas kako VI hrvati ste bas specificni.Prodali ste citavu drzavu a VI nekome zelite drzati predavanje.Kako se zove nacionalna banka Hrvatske?
@MAKS5 Ne kuzim sta ste dosad srali ispod sljive ili direktno u rijeku i pili vodu iz potoka ,i onda kazu Dubrovnik su srbi bre napravili pa u Hrvatskoj kanalizacija postoji jos od rimskog cara Dioklecijana
Citam komentare i mislim 'dobro je', lose bi bilo da razbraća hvale Srbiju. Dok ljubomorisu, vredjaju i pljuju to je siguran znak da tamo stvari idu na bolje
koga briga za genocidnu smrdiju
@Generalova_radnja Oce, oce, kako da ne!
od cega???? novi kredit?? I to je uspjeh?????
Za sva govna i sranja koja dolaze iz Begrada, potrebna je značajno veća kanalizacija. 3 mlrd. je malo.
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Ako to odradi za dozivotnog predsjednika.
Opet ce njegov buraz pokupiti sve tendere...
Sto ovi srbi mnogo seru
ko je izvodjač radova jel Dodik jel jel..
ko je izvodjač radova jel Dodik jel jel..
Puno seru!
E ovo ni TITO ne bi ovako smio reci
Ja sam čuo da vučić planira u svakom tom selu uraditi i po jedan aerodrom 😂😂😁 da se nađe 😁😁😂
Ve vidjeli "Brze pruge", "Zajam za Srbiju",Jezdu I Dafinu...
Srpski novinar iz Beograda Zoran Petrović-Piročanac rekao je:srbi su seljaćka nacija palanaćkog mentaliteta.
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog obora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Prosjećna penzija u Rusiji i srbiji je 200 EURa a plata 300 EURa.Preko 50 posto stanovnika srbije nema više od osnovne škole ili je nepismeno.
Laz