Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino vi baljuge s vaših stisnutih 24% nemate nikakve odnose ni s jednom državom na svijetu, niti šta proizvodite.
Covijek radi i zaposljava ljude, a nasi ??? Kad se zadnji put otvorila neka fabrika, pokrenuta proizvodnja ??? Lakse je nabobrojati koje su fabrike pokrali i opljackali, a da niko nije odgovarao. 2 milijarde duga PDV i to sve od firmi i preduzeca koja se bave uvozom i trgovinom, a koje niko ne procesuira. Kod nas se otvaraju trni centri i to je maximum.Uposle mladi ljudi sa platom 400KM. Ne, nemoze ova drzava na ovaj nacin opstati, raspast ce se u paramparcad.
Svaka cast, bravo! Ovo mi daje nadu da stvari konacno idu u pravom smeru.
Do sada mu se apsolutno ništa ne može zameriti. Skupio je kredit za narednih 5 godina. Nadam se da će nastaviti sa započetim aktivnostima.
Ne sporim da je Vučić veoma sposoban čovek, samo se nadam da će nastaviti ovim tempom, Mnogo smo zaglibili.
Hvala Bogu, pa imamo ovakvog čoveka. E da je samo više ovakvih ljudi, gde bi nam bio kraj.
Predizborni slogan je bio ''Samo najbolji idu napred''. Idemo napred sa najboljim i najsposobnijim, a ova vest to i dokazuje.
Koliko sam ja skapirao karakter gospodina Vučića, on se neće smiriti dok ne poveća standard svojih građana. Ima moju punu podršku u svim njegovim nastojanjima da od Srbije napravi jednu ozbiljnu državu.
Sa reči, na dela. Svaka čast.
Ja ,iskreno, očekujem još ovakvih investicija od Aleksandra Vučića.
Samo putem investicija možemo da mislimo na bolju budućnost i kakvu, takvu izvesnost.
Podržavam sve aktivnosti ovog tipa. Samo oni koji nikada nisu saradjivali sa inostranim firmama ne znaju koliko je teško dobiti neki posao.
Mislim da će ova investicija biti samo jedna u nizu. Ovo je odličan signal za investitore.
Treba sada zaraditi ono što su Cvetković, Vlahović, Petrović, Đilas, Đelić i Šutanovac pokrali. Banda nas je urnisala. Svaka čast časnim članovima DSa, kojih je mnogo. Ova ekipa nema veze sa bilo kojom politikom, oni su prosto pošast i teret na plećima običnih građana.
Ako je ova priča samo propaganda, kako to da bivša vlast nije čak ni to imala. Ovi bar nešto rade, a oni su samo sistematski krali i uništavali državu. Jooj samo da je Điki živ, pa da vidi ko mu je u stranci i šta se radi. Šta sam ja radio sve one godine na demonstracijama? Bruka, ljudi, bruka!
Očigledno je da čovek daje sve atome snage da radi najbolje za svoju državu.
Vučića bi svaka država pogla samo poželjet na mjestu premijera!