Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da koji slucajem bosnjaci imaju rezervnu drzavu ili pasose EU vidio bi ti kod koga bi bio najveci pad populacije, ovako bosnjaci su osudjeni da budu tu gdje jesu, i molim te nemoj samo da mi kazes kako oni odlaze zato sto su ugrozen.Niko mi nemoze objasniti da je srbin ugrozen u Banja Luci ili hrvat u Sirokom pa opet odlaze.Znaci odlazak iz Bosne je prvenstveno stvar mogucnosti pa onda svega ostalog,da kojim slucajem bosnjaci imaju EU pasose vidio bi onda sta znaci rijec pad populacije.
Vidikovavc ,crkni dušmansko pseto ,takozvani samo možete biti vi bosanski Srbi ,a pravo ima vam je bošnjani pravoslavni mame ti se nahebem velikosrpske.
@novibosman345 na kolena turcine kad se obracas srbinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Talas odlaska ce se ubrzati dodatno u narednih 5 godina. Prognoza je tuzna za sve narode, Hrvati ce se prepoloviti jer odlaze kompletne porodice. Kod Srba ostaju starci a omladina se ne vraca. Bosnjaci imaju problem pasosa inace bi nabrali poput Hrvata, sto samo malo usporava odlazak. Inace svi su na gubitku.
Nije sporno što kaže da Srbi i Hrvati trebaju imati dobre odnosi i tako dalje, ali jeste što tu brojnost mjeri u Bosni, ima Srbija i Hrvatska pa neka tamo gledaju koliko ih ima i kako se mogu spasiti od nestanka.
Vucicu,.dzaba drobis. Koi svaki put sacekacemo,..a onda cemo im svima yebati ne mater,..nego sve mrtvo i zivo,...Ako smo to mogli uraditi i Imperijama tipa Vizantije, Otomanske, Austrougarske i Treceg Rajha,...vala ove miseve ce da pregazimo ko plitak potok Nema vise drobljenja i preseravanja
Neka Vucic pita Kitarevickui hrvatsku vladu koliko je bilo srba 1991 u Kninu i okolini koliko je bilo u Baranji a koliko ih je sad ako je vec toliko zabrinut da mi se ne brine samo oko Bosne.
To znači da neće opstati?
Zasto dolazi do pada stanovnika u BiH? zbog politike porodice izmetbegovic.
stvarno stanje http://stav.ba/bosnjaci-nestaju-iz-rs-a-srbi-iz-fbih-a-hrvati-iz-cijele-bih/
ti smirujes a vulin ti potpaljuje vatru ti sto ne smijes javno reci vulin umjesto tebe govori Vucicu licemjeran si do srzi
ti smirujes a vulin ti potpaljuje vatru ti sto ne smijes javno reci vulin umjesto tebe govori Vucicu licemjeran si do srzi
ti smirujes a vulin ti potpaljuje vatru ti sto ne smijes javno reci vulin umjesto tebe govori Vucicu licemjeran si do srzi
Poqkousti zaista me iznenadjuje da si jos uvijek medju zivima.. provjereni nacionalista, sa spinovima o 'bratstvu i jedinstvu', snovima o vecoj srbiji i ostalim sranjima.. cudi me da nije nekom udbasu puko film da te skloni sa lica zemlje..
cuj srbija ne razumije,a razumije velicanje svojih zlocinaca !
Svi narodi Balkana će opstati osim srpskog kojeg će uništiti mržnja prema drugima.
Znamo mi SRBI a znaju i braca HRVATI da je Vucic u pravu !!!! Jedan front mora hriscanstvo biti u BiH !!!!
@MuratKurat Pa tako je oduvijek.
tako ce biti sve dok je proslave u blajburgu !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vucicu ti si cetnik,ne kaze se dzaba lazes ko srbin.