Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno pitanje za vucica...sta si i radio u toku rata i odakle tebe i zasto na brdima oko sarajeva...o arkanu,rezervistima,niskim soecijalcima,seseljevim dobrovoljcima,,,,,,,,,,,
Vi pametno radite, izazovete rat, pa bježite u Švedsku, Dansku, ali mislim da vas neće tamo više primiti, jedino da idete u Tursku.
Vi pametno radite, izazovete rat, pa bježite u Švedsku, Dansku, ali mislim da vas neće tamo više primiti, jedino da idete u Tursku.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Koje crne odnose?
Hebe mi se da li ce Srbija izgubiti manje ili vise. Vazno je da se zna istina. Zrtve time nece ozivjeti, ali ce se razjasniti uloga Srbije koja je po svoj prilici vrlo prljava. Postoje dokazi (nadam se jaki) i Srbija ce imati priliku da iznese svoje argumente. Sud ce donijeti svoju presudu na temelju relevantnih cinjenica i dokaza. Pustimo da sud odradi svoj dio posla. Da li ce se presuda nekome svidjeti ili ne, ovdje je irelevantno. Hoce li to prouzrociti krizu manju ili vecu je nevazno.
aaaaaa spreman sam za rat samo cekam da pukne
Što , da obijaš trafike ? :D
Konta levat rat bio i prosao pa zaboravljen.
Za jednog srbina, 100 muslimana......ko to zbori, ko to zbori?
Za jednog srbina, 100 muslimana......ko to zbori, ko to zbori?
Bosanski pravoslavci mogu da naprave biznis sa Izetbegovicem, on ce se njima pojavljivatu u snu kao Hrvatska Gospa, eto para eto ide biznis.
Podize Bakir da ne prodje autoput kroz moju njivu😂😂
ja mislim da ti kad se pogledas u ogledalo sam sebe ne prepoznas, pa tvoje izjave su mehlem za dusu, ti si prototip politicara za buducnost, svaka ti cast
ZNATEL VI ŠTA JE OVAJ GOLUB MIRA bio za vrijeme režima MIloševiča ? MINSITAR INFORMACIJA KOJI JE GLOBIO I KAŽNJAVAO NOVINARE KOJI SU BILI PROTIV RATNIH ZLOČINA U BIH I NA KSOSOVU. U tom svojstvu je doživio i granatiranje BEOGRADA !
@Trebinjenikadslabije Bjezat ces ti u misiju rupu glodaru jedan!!!
sto si se ukakio vucicu pederu
Nista od autoputa
Sta cemo sad dosta ste uzomali pare sad da vrati sto je nase.
Bilo je lose i '92 pa ko nas pita!
Veoma lose!