Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Vucicu treba saradjivati za dobrobit naroda.
Vi bi i trebali nastojati popraviti odnose s okruženjem, jer nema baš niti jednog naroda u okruženju (osim alpskih Hrvata tj. Slovenaca) koji ne reži na vas. Ne daj Bože da se krene s vama u obračun.
JEST KO I KAD SI S ONIM SMRDOM MLADICEM SARAJEVO GLEDO KROZ DVOGLED
@Gurabbija CETNICI PIC KE NAJVECE BILI I OSTALI JE BO IM KACAVENDA OCA PRVO PA MAJKU ZA NJIM
Eno kolika je istina neznam ali putko naredio svim politicarima i diplomatama da ispisu dijecu iz skola gdje se nalaze i vrate u Rusiju ,zbog moguceg izbijanja 3 WW!!!
amerikanci im ispale tri tomahvake i odmah treći... tako i SDA pričala za vrijeme izbora, ako ne glasate za nas bit će rata
PUshac
svi pametniji od bošnji i hrvata koji prvo moraju dokazivat svoj nacionalni ponos pa onda hladne glave sjest
Svaka cast covjeku bori se za svoj narod
@ pelevratimifriz Hahaha, šta reče? Čast...? On se 'bori' još od 90. godina za svoj narod. Znao je samo da ih huška, a unazadio ih je sa svojom zločinačkom ekipom najmanje 50 godina.
@Stellawho U to vreme koji nije husko?
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
To je njihova filozofija : "Sa prijateljima budi dobar a sa neprijateljima još bolji" i onda ti ga jednog dana žimtigaslo!
pa sve je razgraničeno između srba i albanaca.. oni više nemaju spornih teritorija
@RodrigoDuterte Gdje ti živiš? Što je sa sjeverom Kosova? Misliš da će se Srbi tek tako odreći tog djela Kosova. Nije razina za usporedbu, ali si na mini geopolitičkom planu naivniji od velikog naivca Nevila Čembrlena uoči 2. svjetskog rata...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucko mi smo prvi pokušali da radimo zajedno pa ste nasjeli na politiku Bosanskih pravoslavaca i sve ode u pm..Pokazali ste ko ste i sta zelite i nema tu vise zajednistva !
Одаклен је родом овај Вучић?
Ne ! On je sam sebe pokusao ubiti i napraviti se zrtvom ! Al Srebrenica je dokaz kakvi su djikani ! Nema tu price :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)