Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moras siso srpska moras da zavrsis zapoceto, pseto srpsko ti si doveden da priznas Kosovo
Srbi nikad više neće biti u situaciji da ubijaju Albance djecu, civile žene silovati,paliti njihove kuće,otimati im njihovu imovinu i protjerivat ih po čitavom svijetu.Danas Albanija i Kosovo mogu dva i po puta mobilisati više vojske nego Srbija sa prosječnom starosti od 25 godina i i sa neviđenom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Srbi se boje samo jednog naroda a to je Albanski narod jer su im Srbi ćinili genocid preko 100 godina.
ehheheehhehe ...koji konj... neopjevani ...
Auuuu sto su se bosnjaci popalili na covjeka a voleli bi da vam je Bakir bar 2% ko on Sta ti je ljubomora
zavezi gluperdo!:)
Ne bih ja Tačiju bio u koži, kako će tek njemu teško i mučno biti pregovarati s tobom: psihopata, fašista i bilmez.
sad je tesko i mucno razgovarati, bas mi ga nesto zao ...koja patetika i propaganda u pm
Vi ste ludo ako mislite da Srbi nece vratiti svoju svetu zemlju... najjači narod!
....srpska sveta zemlja je na Karpatima ,Kosovo je ilirska zemlja ,a i otuda su govna protjerana.
Pitanje je šta učinit? Što god da učinite, srbija je gubitnik. Priznanjem Kosova gubi Kosovo, a ne priznanjem rizikuje da jedan dan Kosovari kažu hoćemo da ostanemo sa srbiju i eto ih u parlament u Beograd. Šta je onda činit? Zajebano, kako god da je.
O čemu će razgovarati sa nezavisnom državom ?? NEma nikakvih razgovora, nema ragraničenja. Kosovo ostaje kakvo je. Ako Srbija neće da ga prizna ili RUsija, priključiće se Velikoj ALbaniji. A onda slijedi hao u Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, a bogami i Srbiji !
Ne znam jesam li rekao , ne bih da se ponavljam ali... BOLJE ŠIPTAR ROBOVLASNIK NEGO SRBIN KOMŠIJA!
Možeš misliti kako je tek njemu muka, sjediti i gledati tvoje vlažne žvalje!! vlahahahaha
Ne daj se hašime 😂
Imam onaj osjećaj da su ovdje stvari unaprijed isplanirane i dogovorene i da je sada jedino preostala predstava za narod.
Normalno, sad iz poraza (bez obzira o kojoj strani se radi) se mora napravit privid neke pobjede svom narodu...
Hoćeš, hoćeš, i to ko pi č ka, jer su siptari pamentiji i moćniji od ovih u BiH, i vad Srba. Kosovo je država, sad to zna i Vučić.
Muka mi je od ovog teatarskog glumca