Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznaj Kosovo , uzmi Nobelovu nagradu za mir i bjezi iz drzave, stari odzvonilo ti je . Nek Srbija ide ka EU i NATO ....sve ostalo je propast i samo mozes dobit sankcije , da ostanes i bez Vojvodine i Sandzaka
a ne da kupujes MIGove a ovamo ti se narod radi 1kg piletine na snizenju bije
ssalmanNjemu jeste odzvonilo,samo nemoj ti i takvi slični da se mnogo radujete...Spoljna politika ostaje ista,Sandzak i Vojvodina su SRBIJA i tako će da ostane.A vi neprijatelji Srbije,ostaje vam 18,7%...Zašto se TI lično ne potrudiš da recimo skinete dinastiju Izetbegović,ili se malo više otvorite ka svetu,a ne da budete najzatucanije leglo Evrope,u bukvalno,svakom smislu?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik podrzao Kosarkasku reprezentaciju BiH. Dobili smo novog BH Fanatikosa 😀😀😀
Samo ti nemoj reagovati, kad protesti prerastu kao kod Miloševića, onda je kasno reagivati.
"I doći će na vlast žena koja nije žena, ovaj jeste žena, ali voli žene, kao muško, ali nije muško... Pu ,,bem ti! Mitre! Dodji sroči ovo kako treba molim te. djedu se sve pobrkalo !" Miloš Tarabić selo Kremna 1848
..... pi*kousti i doDick , istu retoriku furaju ....!!!! ..... pametnomE dosta !
Brini o sebi
Beograđani najbolje smjenjuju "vladare"... samo na ulice i vilama..
ja ipak vjerujem u srpski narod koji ce smoci snage da se rijesi ovih naci manipulatora i napokon krene u bolju buducnost, zajedno sa svim drugim dobrim ljudima (narodima) ex-yu!
zbog cega ovaj smor dobija medijski prostor
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Đe si Vučko , krme te ubolo..🤣🤣🤣
Nova tehnika budjena iz kome u bolnicama u Srbiji..unesu televizor u sobu i puste Vučića..ljudi se bude,ustaju i gase televizor...
Vučiću pederu ..
Je li moguće da se Srbija budi i da će konačno skinuti s vlasti ove nacionaliste i mrzitelje. Srbijo, probudi se, za nas je kasno!
Nebi ti bio u koźi..
Bogami, tko se sa Amerima zaebava a liže sa Rusima i plus živi u sred Evrope, ne može se nadati da ostane na vlasti. Lagano Vučko odlazi, pa za njim Dodo i onda će stvari biti puno bolje.
Gubica ko u konja, odvratan lik