Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da se radujemo što nije BH ambasador Srbin koji će u Srbiji ignorisati državu i predstavljati "državu republiku srpsku" mi ismijavamo izgled kao da je takmičenje za miss svijeta u pitanju. Idioti
@Ananas123 pa to rade oni koji mrze BiH a na ovom portalu ih je puno.
@Ananas123 je.ale vas nacije! kako znas da nije ona kineskinja? je si li ti gledao sto pise kao nacionalnost???
Koji je to licemjer? Poštujem integritet BiH . Mamu ti tvoju a suverenitet? Evo zaboli nas ona stvar i za tobom i tvojom smrdijom
A koje to vas zabole? U cije ime ti to govoris? Garantujem ti da pola zemlje interesuje sta Srbija ima da kaze. To sto si ti poreklom poturceni Srbin,to je tvoj problem. Ali to sto ne shvatas da u tvojoj zemlji ima ljudi koji ne pripadaju tvom narodu,to je zajednicki problem. Nije tebi Srbija neprijatelj,vec ti i takvi kao ti,koje politicari zamajavaju vec 25 godina,a sve vreme ste ostali experiment i protektorat.
Pa jedino guzni haver Vucica DoDICK moze ocekivti da taj smetljar dodje u posjetu. Fuj jbt!
E cuj mu ovog fola a na svaki nacin podriva BIH integritet putem svojih trabanata iz genocidne tvorevine
Zasto se onda niste oglasili kad je Dodik izjavio da mu je zelja velika srbija i pokazao kartu koju je sam nacrtao.
Vučiću nisi vuk, ako smo mi ovce, ne znači i da smo kurbani, da li smisljeno ili ne, i koliko igara svi igrate, mislim prvenstveno na srpske političare grdno se vrate ako mislite da mi u Bosni u vama vidimo dobronamjerne komsije, a pogotovo nekoga ko nama želi dobro.Vi ste zadnji na svijetu koji Bosni i Hercegovini žele dobro.
Jeli danas 1.april ili 4.septembar???
Svjesno izbjegnuta nasa zastava prilikom objave slike, eto koliko zelite mirnu i stabilnu bosnu, bolesni umovi!
Ono, kada u 21. vijeku ponavljas, kao papagaj, da zelis mir sa komsijama ....
Zar nisu mogli doda tamo poslat!
Šta kaže Dodik, BiH je dominantno kršćanska? Pa dok se krvna zrnca broje od tih Dominantnih kako vjerovati na to o miru i stabilnosti. Ne znam kad je Bošnjak neki rekao da je ovo muslimanska zemlja. Kune se još u multietničnost kao najveća žrtva, a onda mu Dominantni brišu pod s tim.. Naravno. Pa uče od Evrope. Dominantne.
Aida zvana buldog
haj ....
Lakše preskočiti nego zaobići.
Jel nije mogla ambasadorica u Srbiji da bude iz nekog drugog plemena ? 🤔
@GCMx64 Pa i ova je iz genocidnog, vrlo lako je moguće da joj je dedo nosio U na čelu 😘