Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA AKO OVO NIJE MIJEPANJE U UNUTRAŠNJE STVARI BIH JA ONDA NE ZNAM ŠTA JE.
@tajfun2018 čije vučićevo ili ovog američkog ambasadora u njemačkoj?
@tajfun2018 Grenel vam je radikalni evangelista a oni su po definiciji cionisti , odnosno izrazito proizraelski i izrazito anti-islamska ideologija ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Recimo da Sandzak donese zakon kako državno vlasništvo Srbije nije više vlasništvo Srbije.Vjerujem da bi to Vučiću bilo ok
Uzmi Labelo pickousti...dobro ga obljubi po splovilu! Nemoj covjeka ostaviti nezadovoljenim 🤭😊
U srpskoj republici živi de facto 500 hiljada srba.Kako misle srbi u slućaju pokušaja da se odcijepe od BiH i da zaštite preko hiljadu kilometara granice srpske republike a uz to postoji kod Brćkog koridor od 4 kilometra koje bi armija BiH ubrzo presjekla i to bi bila kapitulacija te genocidne tvorevine.
Ovaj gubicar,samo brine i brine,po cijeli dan samo brine,sto rece Josip Pejakovic.
Imaš ti cigane o čemu brinuti vi ste Bosni gori i virusa i bolesti na ovom svijetu.
😂
vucicu nemoj da budes zabrinut za bosnu gledaj svoga posla svoj kruh jedes a tugu brigu brines vidis jado da si okruzen natom znaci ni rusi nemogu rovit vise nato je sve stavi pod nadzor pazi madjari hoce republiku vojvodinu
I ja sam zabrinut, sve me strah da Drina i Sava ne'nabijaju pa se neće moć' preko. Mogu mislit tek kako je zabrinur general, tako "neupućen" u dešavanja!
Nemoj se ti Slobodane brinuti, nije ovo 91a.
Vučko ne disre i što dalje gubavi od BiH
Vučiću slušaj šta ti Grenel kaže i šuti i izvršavaj zadaću.
Ovaj lažov nek ne brine za BIH nek se brine za Srbiju i tamo sredi stanje.Ispred njegove palete štrajkuju,protestuju,šetaju.Afera na izvoz,od Jovanjice do Krušika.A o Kosovu da ne govorimo.Imaš svojih briga pusti BIH.
Dok je Vucko na vlasti nece u BiH biti rata
A joj Vucic zabrinut???!!!! Pa eto Dodik kaze da ce RS "otici" iz BiH. Pa eto primite celi RS. Ahhhhh veci dio ipak ce da primi bratska Nemacka i jos bratskija Austrija. Dosadili ste i Bogu i narodu sa tom besmislenom pricom!
Šta ti žvaljo hoćeš, hebali te Bošnjaci. Možeš li kako da Bošnjake ne uzimaš usta. Komentarišeš odluke Ustavnog suda BiH. Odjebaus.
A sta tebe pickousti boli za BOSNOM I HERCEGOVINOM