Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo BiH kupila, danas bi bila udarna vijest u Srbiji n nama dragoj susjednoj Hrvatskoj : "BiH se naoružava, prije te nam novi sukobi"
Neamo mi para a niko nam ne poklanja sa razlogom ni one u Vijetnamu sto su koristeni.
@razbijacmuja Pa prvi nisam da se R.Srpska spoji sa Srbijom.Sto bi to radili?Pa da budemo provincija.Dobro je nama i ovako.Razvijas svoj entitet tj republiku.Sa svima zdravo,zivo i bog te veselio...Hoces u Srbiju na skolovanje,niko ti ne brani.Da radis,isto mozes.Hoces dvojno drzavljanstvo,predaj zahtjev...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne znam sta vas izjeda Bosnjaci, ali vas pojede. Nije dobro.
Baveći se Kosovom,BiH i Rusijom danas je srbija najomraženija,najsiromašnija i najzaostalija zemlja u Evropi.
Jao hindovi iz vietnamsog rata, pa bolje da su od vietnamaca uzeli jeftinije
Ovakve su afganistanci rušili praćkom.
@originalBosman345 ..ovakve ipak nisu. :):) ovo su novi aparati koji nisu postojali kada su Rusi bili u afganistanu
sve će nam ovo trebati ... samo kupuj
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
(lari5) ...ovaj lik samo sluzi da kupi 'klikove' ne bitno da li su plusevi ili minusi. Svako je glup ko toljaga koji mu dadne ili plus ili minus,.ili njemu nesta odgovori.zar ga niste skontali vec. Lik je zaposlen u Klix-u
@lari5 Kako sad to, zar Srbi nisu zlotvori koji sve mrze? Nemoguce da imaju toliko nacionalnih manjina na svojoj teritoriji. Sta cemo sad?
Pola Beograda nema kanalizaciju i fekalije izbaciu u rijeku.Jedini glavni grad u Evropi koj nema kolektor je Beograd.srbija zna da su se sve susjedne države dobro naoružale i da se srba više niko ne boji.
@lari5 a tvoja mama ti jos podapira guzicu sa flasom vode.
@lari5 Covek bi pomislio da imas 16-17 godina, ta di mlad i neiskusan. Ali se ljudi prevare. Imas ubedljivo najsmesnije komentare, nidje veze sto bi se reklo. Pises kao detence,plus veze nemas. Na primer Rumunija je oduvek bila bratska zemlja sa Srbijom. Prave komsije. Toliko.
Rusija se neće dati tek tako iskopati iz Srbije. Zbog toga je Crna Gora ušla brzo u NATO. Da nisu bile bi već njihove podmornice tamo.
Srbija se pretvara u malu regionalnu silu. BiH treba graditi dobre odnose sa svojim istočnim susjedom. Zapadni se previše ufurao kako je ušao u EU. Misle uhvatili Boga za bradu, a u stvari su manji od makova zrna.
Naiđe OLUJA i odnese Helikoptere.
Kad vucic sjedne i brmmm brmmm brmm će čubica da zaigra!
Dzaba im sve to.Nikad vise Servija nece smjeti preci Drinu.Jer ce ih docekati naoruzane Gazije, a ne goloruk narod.
Ne konta protiv koga kontaju sad ratova. Sve okolo je Nato. U čemu je fora. Jel se možda Nato stvarno raspada pa znaju oni unaprijed.
Treba da kupe par atomskih bombi cisto radi komsija da imaju o cemu bar razmisljati.
Mi trebamo imati najmoderniji pvo u regionu.