Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dramaturg i snajperista 2u1
Jaro, kad narodu pukne od ovih naprdjivanja
I dobrovoljac sa Sarsjevskog ratista!Srpski virus devedesetih tzv.'velika srbija'je odnio preko sto hiljada zivota oko epicentra virusa,tj.Srbije i Beograda...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vucic bi volio da vanredno stanje traje jos 20 god. Tad bi samo on vedrio i oblacio i predstavljao sebe ka neprikosnovenog vođu koji spasava srbe od ratova ,virusa,napada vanzemaljaca itd.
@DoktorObama2 , On samo radi ono što radi i Putin. U moskvi je sutra zabrana kretanja za sve 24 sata. Samo sa dozvolom ako je da. Dodik nastoji da ih imitira. Usrali se i ne znaju šta da rade, guzica u pitanju. Oni su kandidati da se provozaju kao i Gadafi.
Koji kurton ufuro se da je Putin, Edogan ili Orban
BiH je nije ni srpska ni muslimanska ni hrvatska. BiH je srpska i muslimanska i hrvatska.
I ti hoces i republiku srpsku da pripojis...haha
Znaci ulazimo ponovo u srednji vijek
Koliko ih je radilo vani na crno!
Pa javno si pozivao na shoping u Italiji i klupko se pokrenulo...
Svašta bi ovi naši mogli naučiti od Vucka
Sad vidiš koliko ih je zbog tebe napustilo Srbiju. Plači pixko, i treba da plačeš!
Evo ga ovaj krivousti snajperista sa Jevrejskog groblja!
Niko normalan nije mogao ovog covjeka dovesti na vlast osim penzinera koji su najpouzdanihe i najmanje relevantno biracko tijelo u bilo koj zemlji. Na stranu njegova "dobrota" kojom se solidarise sa drugim zemljama i daje pomoc, ali ovaj covjek nije psihicki dobro sigurno. Nekad mi nadrealno sve izgleda i zvuci kad ga slusam na TV. Strasno.
Koliki si perfekcionista i kako si samo lud jbt. F20 SCH. A dobar je lik ono... realno.
Sto si sabirao Slobine starkelje da ti potpisuju za izbore, 5 dana nakon početka zaraze pravio masovna okupljanja itd. Jednom zlikovac, uvijek zlikovac.
A ti jos places a ti jos places......
Kralj patetike
Ja tebe zvaljo kad vidim i cujem meni se place. Ti si jedno veliko manipulatorsko govno. The End