Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz pouzdanih BH izvora, Ivancov tvrdi da to nije spijunska afera. 😚
@Libertino Vuciceva zahebancije za mazanje ociju nepismenoj srbadiji. I skretanje paznje sa onako brutalne pljacke one firme Krusik. U koju su upleteni onaj Vucicev ministar imbecil Neso Slino, sto je propo na nekoliko falulteta, pa falsifikovao diplomu u doktorat u Sava Centru. I njegov babo. E moj Vucicu, kome si ti dao da ti izvlaci pare iz firmi. I za izvlacenje para treba biti pametan.
šta je ovo? pa zar majka Rusija??? braćo Srbi, hoćete li joj halaliti?
Razgovaraju Rus i Srbin iz RS Rus -Mi imamo rudna bogatstva . Srbin iz RS-Mi imamo Mila.D Rus -Mi imamo jaku vojsku. Srbin iz RS-Mi imamo Mila.D Rus- Mi imamo velike fabrike Srbin iz RS -Mi imamo Mila.D Rus- Pa imate li vi išta sem Mila.D??? Srbin iz RS-E da vi imate Mila,ne bi ni vi ništa imali!!
Srbija je nažalost mafijaška država predvođena mafijaškom organizacijom Srbijanskom Nazadnom Strankom.
Aca Amerikanac, a dete mu išlo u rusku školu.. Bolji dolar nego rublja
Žao mi Vučka, sad će se opet nasekirat a život mu visi o koncu.
Čini mi se da sam ovog rusa gledao sa Milom.
Njih i Rusa 300 miliona ccc
i ti Vucicu napravi od ovoga Mision imposible i Tom Kruz bi ti zavidio
Cista gluma da se prikriju druge afere, krusik, mali,, itd..
Svaki od sajtova koji je objavio snimak bio je oboren u rekordnom roku", navodi izvor Blica. A da probate na youtube, umjesto bratskih ruskih stranica?
U ovom igrokazu u dealu Vučića i KGB, da bi Srbija dobila na važnosti. Važno je i radi birača koji bi putem zapada, a za one koji bi putem istoka dokaz da Putin ima Srbiju.
Vučko idi pogledajte seriju mućke isto si del boy kada neke stvari pričaš vučko sam svoj mučko
Najvažnija porodica kod srba Nemanjići su Albanska porodica koja se prezivala NIMANI. U HILANDARU ima zapis iz dvanestog vijeka na grčkom jeziku gdje piše da su su se Nemanjiići prezivali NIMANI.Srpska kraljevska porodica Karadjordjevići su Albanska porodica koja se prezivala KLIMENTa iz Skadra,bili su katolici pa su kasnije prešli na pravoslavlje.
Tri glavna političara u srbiji su Albanci:1.Aleksandar Vućić biološki sin Fahri Musliua novinara dopisnika iz Beograda za RTV Kosova,2.Ivica Daćić -Daci srbizirani pravoslavni Albanac iz Toplice istoćno Kosovo (sada srbija) i3.Bratislav Gašić -Gaši direktor BIA(bezbjedonosna inf.agencija srbije) je srbizirani pravoslavni albanac iz Kruševca.
Srbohrvati idu u nestanak ali ovaj put pravi. Da ih nije fakat bi sve bolje bilo na planeti. Jedini slobodarski narod na Balkanu su Bosnjaci koji zele pluralnost i sa svakim dobro.