Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina nestabilnost balkana je srbija i Sanu politika...
Na Balkanu je bilo mira sve dok je vlahadija plaćala džiziju I sve dok se vlahadija ne utjera u tor od mira nema ništa
"Jer se plašim da će..." - Malo prijeti malo se ko "brine", ko da su velesila svijetska a kurton ko i mi! Ko Gebels, svaki dan nesto ima reci, ko da boli k... koga sta ti mislis! Jedan dan EU, drugi dan Rusija. Pa Kosovo, Makedonija a Bosna i Hercegovina ti je svaki dan u ustima... Nego gdje su dokazi ko se mjesa u izbore u Bosni i Hercegovini?
@SabahudinVelic Blago tebi!
I tebi se osladila vlast pa stalno prelivas nesto
moze pricati ko sta hoce.......ali Vucic je jedini ozbiljni politicar na ovim prostorima.......jedini
nemoj podcjenjivati dodika...on ima veoma mocne saveznike....
@BarbaSaDrine dodik je ikebana......bez vrijednost.........vidim evo minusa...neka ih....ja mislim da vucic radi pravu stvar za svoju drzavu i svoje gradjane...........a vi koji mrzite sve sto nije "vase" yebite se......i ostanite u 92 godini.........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
eu je trula kobila koja bez amerike ne moze prnuti.....a kao sto vidimo trampu puca kyrac za evropom..sto je i logicno....zadatak srba a pre svega vucica i dodika je da uspostave pravoslavnu uniju i sto je moguce bolje odnose sa nadolazecom desnicom kod katolika....dobri odnosi se moraju uspostaviti i sa islamskim sitima koji nemaju teritorijalne ambicije evropskog kalifata....ta pravoslavna unija u koaliciji sa kinom,indijom i rusijom je svima nama dobitna kombinacija....
Tri nabitnije stvari koje se pod hitno moraju uraditi : 1.Da ti konacno priznas nezavisnost Kosova 2.Da se ukine genocidna tvorevina u BiH. 3.Da se i Srbija i Hrvatska okane uplitanja u BIH. Tek ce tad stvari krenuti ka boljem.
@mileopanak Tri nabitnije stvari koje se pod hitno moraju uraditi : 1.Da ti konacno priznas nezavisnost Kosova 2.Da se ukine genocidna tvorevina u BiH. 3.Da se i Srbija i Hrvatska okane uplitanja u BIH. Tek ce tad stvari krenuti ka boljem. Jel se ti to obraćaš divu iz boce ili zlatnoj ribici?
mileopanak prije 6 minuta +1 Tri nabitnije stvari koje se pod hitno moraju uraditi : 1.Da ti konacno priznas nezavisnost Kosova 2.Da se ukine genocidna tvorevina u BiH. 3.Da se i Srbija i Hrvatska okane uplitanja u BIH. Tek ce tad stvari krenuti ka boljem. DA PRIZNA NEZAVISNOST KKOSOVA,A STO NE BI DA DAMO PRAVO SVIMA NA NEZAVISNOST..A TO TI NE ODGOVARA JEL.
Bavi se Srbijom, a odje3i od Bosne i Makedonije.
@boking Bavi se Srbijom, a odje3i od Bosne i Makedonije. Kako su sposobni ovi vaši, više će on uraditi za BIH od njih.
srbija ce ucinti sve sto je u njenoj moci da sacuva mir bla bla e moj vucicu pa vi niste mogli nista da sacuvate ni sto je "vase" bilo tipa kosova i ost a vi bi nesto drugo da cuvate hahah al ima usljo neku skriptu za odnose s javnoscu kako on samo sporo prica kao nesto ono intelektualac heh i kada pomislim da ima insana sjetim se kako je trcao za seseljom oko sarajeva
@LazJEIstina srbija ce ucinti sve sto je u njenoj moci da sacuva mir bla bla e moj vucicu pa vi niste mogli nista da sacuvate ni sto je "vase" bilo tipa kosova i ost a vi bi nesto drugo da cuvate hahah al ima usljo neku skriptu za odnose s javnoscu kako .. Trčao čovek sa 20 godina pa se opametio i sazreo... I ti si pre 25 godina trčao za Fatom pa sad više ne trčiš ... ljudi se menjaju.
Ako se vi budete pitali, opet ćemo u stanje rata. Bolje ništa ne dirati.