Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha ha ha ala mu Vule suknu hahahahaha
@takoda Proizvodi vispak..
@takoda Suti budalo kako je krenulo, jos malo morat ces polizat sve to sto pljujes.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nemoj vule zapece mu u grlu bolan pa jel znas da su oni evropejci uopste ne pripadaju balkanu
nekako mi Andrej izgleda kao da je pokisao !
@mirrorce Ebi ga valja Galeba staviti u usta hihihihihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad se pokazalo koja je dama bila Jadranka Kosor u odnosu na ovu lujku.
Trebao si i Kolindi:-D
Dobit ce Vucic a i ti od Kolindinog prezimena prva cetiri slova.
Joj gluposti majko mila , znaci pola svijeta nebi trebalo da konzumira nista svapsko . Ako mogu ja jesti ne vidim zasto gospoda ne mogu , mada bi im najbolje bilo da jedu vnago i da se prodju naroda vise ...
U Mostaru neki ce reci podijeljenom gradu, mire se legitimno izabrani regionalni lideri i salju neke pozitivne vibre. Cin koji govori da je bosanski lonac ustvari faktor koji znaci i stabilnost Balkana, jer susret ovih predstavnika naroda u BiH, ima veci znacaj, nego bilo gdje drugo na eksju prostorima.
Još ga je trebao odvesti na Karadjordjevu sniclu dobra je za anemiju.
Srpske čokolade imaju veliki procenat šećera, zato ih hrvati ne jedu jer su štetne po zdravlje. Plenković ih je prvom prilikom bacio u kantu za smeće.
Jesi glup u pm!!!!
idi kod doktora, provjeri dijabetis
Što mu uvali galeba haha
uuuu ovaj mu ga pravo šukno!!!
A i Plenković mozga nema. Da je imao onu žutu patku u džepu da na poklon uzvrati poklonom. KAže Mile samo meni nisu nikad poturali tu žutu patku. A pizam ja narod i vidim da nema i pitam kako je. MA ODLIČNO, SMAO TI I DALJE BRANI SRPSKU !! Naravno Sroska se ne može odbaraniti tewk tako nego nasjspoosbniji Srbi treba uoče podle infiltracije i da reaguju specijlaci !
E nikad se Srbin marketingu neće naučiti ! Da je čokoladicu nazvao KOLINDA, a ona na čokololadi ko Angelina Jolie u onom akcionom filmu sa dva redenika metaka preko grudi, Plenković bi je odmah pocijepao pred njim. I polizao PRSTE ! Jakako.
Pa dajte pogledajte sliku: Najbolji titl ispod... tipa , komentar ili prevod za gluhonijeme. Aleksa Vučić: E Andrija ... nisam ja ovo tebi bio namjerio nego onoj blajhanoj picoki od prošli put...ali jebi ga sad, kad je nisi doveo... evo onda - ti primi. Andrej : De ba- Lexy šta me prcaš ovdje pred rajom ... dovešću ti je ja drugi put pa joj surdukni čokoladicu ... ili ću reći Boži da je dovede pa him oboma zakrdžali. Vidim treba ti to.
U plenkovica oblacic iznad glave kaze:"Kvragu, kak cu sad Kolindi na oci!"
Vučić je3e Hrvate uzduž i poprijeko. Sad će seljančura Kolinda da traži smjenu Plenkana.
@mcqueen Ko je kome uzor, papčino lojava?
A ovaj Vucic je bezobrazan, drzak i ovo je primjer kako je zeljan ratovanja sa Hrvatima, pa i preko cokoladica
Al Vučić prca hahahahaha
@BosnianKingdom46 Na seljački način ipak.