Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalac Aleksandar Vučić dobro zna ovu temu, jer je između ostalog nosao gajbe piva i ostalog pića osuđenom ratnom zločincu Vojislavu Šešelju.
@Antiboot, pickousti bandit Vučić je toliki manipulator i demagog kojem bi zločinac Gebels pozavidio.
@Antiboot ja loseg top komenta. a koliko se Bake nanosao zlata iz trezora?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro se zaustavio na rakiji i pivu, mogao je poceti da ga savjetuje kako ubiti 100 muslimana, ili kako je dobro nisaniti snajperom i pucati po gradjanima.
Nisu naši ništa bolji samo to nekad "kriju", mada ja ne vidim neki velik problem u ovom.
Koji ljakse. Ne znaš šta je veća bruka ovakav predsjednik il ljudi koji su ga birali.
Koja budaletina
bas fino, alkohol i dijeca, sreca pa ne puse travu to bi im bila smrt
Obecao im put pa slagao. Imao obzira ponovo da dodje i obecava skolski autobus, a jasno je da i to laze. Zaboravio je garant cim se okrenuo sta je sve naobecavao. Na to sve maloljetnom djetetu sugerise da pije rakiju. Boze svega, pameti najvise!
Ljudi, jedna stvar nije jasna!! Vučić je abnormalani! Postoje socipati, osobe kojima drugi nisu vazni niti su u stanju da osjećaju nešto za druge osobe. Smiju se i uljudni su ali im nije jasno da postoji neko drugi - neprestano su zabavljeni svojom "veličinom". Kako je čovjek koji je rekao 100 za 1 mogao postati Predsjednik a nije bolji ni Šefik Džaferović ni Alija Izetbegović koji su dali Osami bL drzavljanstvo i gledali kako mudzahedini sjeku glave.. birajmo ljude sa empatijom!
@dani.bla.31 te informacije o drzavljnstvu su lazne i procitao si ih na Vucicwvom Kuriru
Hehe, šta drugo očekivati, nacija hroničnih alkosa, patoloških lažova i teoretičara zavjere, mali će biti dobar klix krstaš kada poraste, možda ga zajaše i sveti Antilopije na liturgiji, pa će i sveti sava biti sretan..
To je Erdoanov prijatelj. Bakir se sakrio. Negatovno o Vučiću pisati nepomaže. Autoput u pravcu Beograd RS se pravi, čak će i Bakir morati pomoći.
Šta je sad, to hoćete da kažete da se naš Bake ne druži sa običnim ljudima?
hahaha 👍
Da sinko, dobre rakije prepecenice se narokas pa udri po turcima. Zna starina Vuk i on je tako👍
Sta drugo od debila ocekivati
Ta ce Srbija,Bosna je za njih zapad
pije vucic jedino spermu
Smesno je kako mediji poput ovog portala pokusavaju na sve nacine da prikazu Srbiju na sto ruzniji nacin, da bi ovi primitivni cobani iskazili mrznju prema Srbima. Prikazujete ovu glupost, umesto da prenesete vest da je pre par sati Vucic otvorio zasedanje Interparlamentarne unije u kojoj ucestvuju preko 2000 clanova iz 150 paralmenata iz celog sveta. Sad nastavite sa pljuvanjem, to vam je deo identiteta.
....hebo te Vučić u žvalje
...koji je tvoj identitet smrdo ,genocidni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lik je patetican do te mjere da je odvratno,al zna sta pali kod nepismenog naroda.