Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vućić treba da zna da su vođstvo Albanaca Kosova rekli ćim Kosovo uđe u Interpol da će izdati potjernicu za organizaciju genocida na Kosovu za Vućića,Dacića,Šešelja,Nikolića i za hiljade srba koji su ćinili zloćine nad Albancima na Kosovu.To je reciprocitet zbog srpske potjernice nad vođzdstvom Republike Kosova kao što su Haradinaj,Taći a koji su oslobođeni od Međunarodnog suda u Hagu. 0 0 P
Vućić treba da zna da su vođstvo Albanaca Kosova rekli ćim Kosovo uđe u Interpol da će izdati potjernicu za organizaciju genocida na Kosovu za Vućića,Dacića,Šešelja,Nikolića i za hiljade srba koji su ćinili zloćine nad Albancima na Kosovu.To je reciprocitet zbog srpske potjernice nad vođzdstvom Republike Kosova kao što su Haradinaj,Taći a koji su oslobođeni od Međunarodnog suda u Hagu.
ćććććććć
Ohohhoho, "dragi" aco se obraća večeras u 21 na rts-u ! To mora da je važno, a ako i nije važno teatralno će svakako da bude! Vlahahahahahaahahahaaaa
ko srbi, divljaci, ne razumiju da je normalno razgovarati. kontaju da su jos uvijek u kamenom dobu
:) hajde, nek ljudi bar malo odmore od tvojih labelo usnica. Ja vjerujem da je u njihovom taboru danas slavlje što te ne moraju gledati. Vlahaahhhahahaah
prodangligorijevic, ne mozes bre delit nesto sto nije tvoje. To je povijest, nema vise saveznika koji su vam poklanjali tudje avlije, vi ste mislili da su vam ucinili usluge ali veruj nisu vidis da vas teraju od svukud. Najbolje je pokusati cuvati BG pasaluk ako je to moguce.
Skontao PicHicH da sa Albancima nema zajebancija. Kamo srece da smo 1% kao Albanci.
@ScoobyDoo, tu ste,brat bratu,nema nikakve razlike !
Brat Albanac! Od Zemuna trebat će vam viza! =U=
Tisina ustaso
Je li tvoj tata kojim slučajem traktorista?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada oslobodimo Kosovo, onda dolazi spajanje sa RS, bice sve srpske zemlje u jednoj drzavi
Odustali od mora?
kad ce to da bude?'ocemo li bre doziviti to,pa evo od 1986 istu pricu pricate? 'ocel breko sta radit ili mislite da cete idalje moci da zivite od genocidasko-pljackaske privrede?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zadnja vijest: Predsednik Vučić je Tačija blokirao i na Fejsu !!! Prava istina je da Albanci nisu dozvolili ulazak 20 botovskih autobusa sa Vučičem, pa se ni njemu ne dolazi na miting sa stotinjak domaćih Srba.
cuj blokirao ga na fejsu?hahahha
@Roofeer, javlja radio Zen'ca.:-) Gazmend izvestava Mujagu.
sad su tim teroristima puna usta preseva,bujanavca i medvedje(7% arnauta) a godinama je nisu spominjali.zato sto je opcija podele kosova na stolu pa kmece oko preseva,da ga dobiju za sever kosovo.kakva bujna masta.da damo nase za nase.a i ti siptari ma sta im pricao haljimi,znaju da iako su medju najsiromasnijim opstinama u srb na kosovu bi bili medju bogatijim.njihovi bi ih ocerupali i brzo sveli na nivo drenice ili suve reke,gde 95% cuva goveda a 5% su cinovnici ili kriminalci.
@IzSremskihKarlovaca Vi bi opet dijelili nešto što nije vaše. Granica Kosova je na Kopaoniku, ispod Pančićevog vrha. Tačka.
@IzSremskihKarlovaca podeliti a unuke zakleti da jednog dana mozda njihovi unuci ili sinovi unuka,vrate dusanov prizren,pec,sar planinu itd.a sad nam treba mir i ekonomski napredak.sve se menja pa ostace i ove hijene oko nas bez svojih cuvara i zastitnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
prodangligorijevic, kasnis tocno 130 godina, dosla su nova vremena cetnistvo je povijest, 98-99 "siptari" su pametno napustilo kosovo da ih nebi pljackali, ubijali silovali ka sto ste radili po BiH nazalost, al ka sto rekoh to je sad povijest.
veze nemas.do 24 marta 99g etnickog ciscenja na kosovu nije bilo.migraciju albanaca su pokrenule nato bombe jer oni su ih na kosovo bacali po 1000 dnevno,bili uvureni da su nam unistili 80% tehnike i pobili desetinehiljada vojnika a gubici vj 99 su 0,7% i 13 tenkova.posejali tone uranijuma na mikrotalasne pecnice.posteno bilo je i nasilja od strane kosovskih srba ka siptarima ali tek posle 24 marta.tad su svi popizdeli i sve otislo u p,m,
@prodangligorijevic a hag je to tako skrojio i optuzio srbe za etnicko ciscenje,pa plan potkovica(podmetacina bugarske sluzbe) itd pa nato intervenisao i napao srj da bi zaustavio masovno etnicko ciscenje i ubistva na kosovu od strane miloseviceve policije i vojske.a etnickog ciscenja ni masovnog ubistva siptara na kosovu nije ni bilo do 24 marta,sve se zasniva na lazi.i sad vama kao nije jasno zasto ne postujemo haske presude i osudjene slavimo.jedan general lazarevic ne moze biti zlocinac
Klat.
kad nekome ides u goste onda vazi pravilo "vezi konja gdje ti gazda kaze" kad to jednom naucite svima ce biti bolje inklusiv vama.
kosovo po srpskoj reci kos.kosovo sa hiljade srpskih manastira i bogomolja.prizren dusanov grad.pec.metohija crkvena zemlla.pa to za nas ne moze biti inostranstvo.ja jesam za podelu kosova jer nama treba mir i ekonomski napredak.ali unuke cemo da zakunemo da kad tad vrate nase sve do sare,pa sutra do skadra i skoplja,prilepa(markov grad)a prekosutra i nasu baranju,liku,baniju,kordun itd.necemo zaboraviti a necemo ni oprostiti,da nije srba svi bi bili ili garmansko ili tursko roblje.
@prodangligorijevic i to su istorijske cinjenice.mora da ima negde u arhivama koliko je izginulo samo turske vojske u srbiji od 1804-1815g.cifra je sigurno veca od 80000 i to minimum,minumuma.da nismo mi naceli to trulo carstvo 1804g nebi bio moguc ni grcki ustanak 1821g u kom su se mnogi srbi veterani ustanaka 1804-1815g borili i poginuli.
Srbi i Migovi 29 su spremni!! Najjaca vojna sila Balkana i Istocne Evrope se vise nece ucenjivati!!
kad krecete da upalim CNN da gledam targete? :D
Na kojim si ti drogama sine?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)