Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su barikade napredovale od balvana u 20 vijeku do kamiona u 21 vijeku? Bravo srbi kakav tehnoloski napredak.
Hahahahahahahahahahhhhahahahahahahaaj
Sad su okresani balvani😂😂😂😂😂😂
Vučić razoružao Srbe i isporučio ih Albancima! Nema od rata ništa ovaj patološki lažov samo stvara atmosferu pogodnu da konačno prizna Kosovo.
Bitanga koja nosi sako od 20.000 eura niti je sposoban da povede vojsku i narod niti hoće. On uživa u svojoj medijskoj predstavi.
Srpska posla... Rade li vam jos ukradeni CRT televizori? Gledate li ludog Šizoja na istim? Treba li nove tehnike, stara se pokvarila pa bi u pohode?
ima iza sebe silnu Rusiju... naravno, dok Rusi dođu do Beograda... sve fabrike traktora će bit u stečaju već
Vucko samo bere jeftine politicke pojene. Zna dobro da ne dmije bi da prne ibda ne smije uci ni jedan milimetar kosovske zemlje. Inace ce se odmah ponoviti 1999 ……..
E moj Aco, mani se budalestine i ratova, zapaljive retorike i mrznje...oslobodi srpski narod uloge epske zrtve...koja srpskom narodu u zadnjih 500 godina nista dobro nije donijela. 21 vijek a narod zarobljen SPC i SANU bolesnom ideologijom mitova o Obilicima, Nemanjicima, Obrenovicima...
Jesmo spremni da nemas pojma gubicaru
Vjerujem sad vucicu u ove riječi prošle su 23 godine nije se ništa klalo, ubijale žene, djeca starci trudnice, pljačkali televizori, s.ekli prsti, naušnice, silovalo, palile kuće i svi mogući svirepo zločini.
Nikako da svatim Vucica, zar ponovo treba da ratujes da saljes na Kosovo I da pocinite gonocid novi na tlu Europe I da rat izgibite I onda da kukas kako se branila Srbija od tkz Terorista I kukali kako je medjunarodni sud pravde protiv Srba. Uzmi pa pocni da pravis satellite, auta electricna, nesto korisno a ne o ratu !!!
Nisu srbi svjesni. Svi narodi koje su zlostavljali, na kojima su cinili genocid, su odgajali svoju djecu na pricama da su srbi barbari (kao sto jesu), genocidan narod (kao sto jesu) i izvor svih problema (kao sto jesu). U slucaju sukoba bilo gdje na Balkanu (jer su srbi u zavadi sa svima), prema njima nece biti milosti. Neka dobro izvagaju sta rade!
pa jeste bila je jednom sa Milosevicem i zato ste izgubili kosovo, jer da niste sa vojskom usli na onaj nacin nikad kosovo ne bi bilo nezavisno. to je kao da imas 3 djece jedno nemirno ubi ga od batina, uzece ti ga socijalna sluzba, to je to.
Vučko, nema više JNA. Sada ste samo jadovi i Albancima ne možete ništa.
Ne znam kad će ovoj budaletini više neko doakati. Energetski vampir iz prošlosti za psihijatrijske ustanove bi da opet povampiri cijeli Balkan.
Prvo ti mozes rasporediti sta hoces,nato ce vas sprziti ko 99 sta da se necete boriti protiv amerike i natoa,oprobaj moj vucicu pa ces vidjeti sta je boziji emer.
samo jos jedan nacin da ponosno kaze sa je bio sudionik svega od pocetka devedesetih. jad jadni
Zadnji put kad je JNA iskazala spremnost "kao nikada do tada", Srbi su u kolonama bježali iz Hrvatske i Bosne...
Zamisli da tako u Vojvodini sutra osvanu prepriječeni kamioni, da ljudi samo malo protestvuju ili ujutru prema Sandžaku sve ceste blokirane? Izašli ljudi, nezadovoljni malo na protest!!!! Kakav lik, umobolan. Čuj, "oni samo tako protestvuju". :D
Usto Rale nešto ljut, nadrndan, pa izašo na cestu i prepriječio put, ne da policiji da prođe. Tako on to ponekad, ništa strašno! Vlaaahahahahahahaa