Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebbem vam svima mater u piččku , nek vam djeca ratuju , životinje jedne
Dok to ne bude obarat cemo vam seke i mame
@Skaka, ne skaci!
Nama je najbolje da nas pripoje Hrvatskoj... Bosnjak sam, ali tako bi makar bili u EU i omladina bi mogla ako nista bez problema raditi u EU, ovako nema gdje da se radi ide se u EU na 3 mj i to nije nikakvo rjesenje... Popisam vam se usta i vama i vasem jebenom oruzju vise!
Svoju majku/sestru/kcerku slobodno pripoji kojem god hoces Hrvatu. A moju zemlju ne diraj. Pseto balijsko!
Nigdje nisi slagao, al stas takvi ste kakviste
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bosna: "Broj oficira u Oružanim snagama BiH za hiljadu je veći od broja vojnika, a od 2008. do 2013. godine Ministarstvo odbrane je potrošilo 48 miliona KM ... snage - istakao je Podžić, navodeći da Oružane snage imaju star i dotrajao auto-park i da se često dešavaju nezgode zbog dotrajale opreme..." nego kad je ono Kurban bajram drage Bošnje, a napose uglednici koji su se zadužili brigom za narod?
2016 "Tokom bilateralnih odbrambenih konsultacija Izraela i Srbije, održanim u Tel Avivu, konstatovano je da nivo političkih odnosa pruža odličnu osnovu za unapređenje saradnje u oblasti odbrane..." 2018 "Hrvatska je odlučila kupiti 12 izraelskih ratnih zrakoplova tipa F-16A/B te na taj način modernizirati dotrajalu flotu..."
mi ćemo sad reći da smo izumili nešto novo, da se malo smirimo. kad su kupili avione, mi smo izumili RPG i rukavice. a rakete kad su dobili, mi smo izumili haubicu NORA, koja se uzgred pravi 35 godina u Travniku. možda ceradu li vojnički ašov da sad izbacimo ko adekvatan odgovor na F-16 i MIG-29? ostaće na kraju samo ćefini kao realna varijanta, eventualno živi štitovi
svi kupuju oruzje,samo mi imamo nacrte kako od vodovodnih cijevi napravit pusku i ocigledno bas se uzdamo u to :)
al smo zaboravili da više nema TAS-a i bešavnih cijevi, a ove što se prodaju su plastične. nego najbolje je ko naši stari, kad krene kolona, mi pošaljemo uglednike na Koziju ćupriju da ih dočeka, a narod da maše. više vrsta štofova pripraviti i krojeva kapa, pa koja vojska prva krene, da se dojavi, jesul šajkače il šeširi, i to uglednicima da se nabrzinu sašije i podijeli. skidanje zarova i feredža smo već izgustirali, možda cirkuske majmune da izigravamo?
Kako ste zakuhali sa hr bih cg i kosovom tu snaznu armiju vec vidim na traktorima put sibira
@Gorstak, ma nemoj mi kasti.:-) Cuti ba Muj'ce,ne klepeci!
Sad kad bi se zaratilo bez razmisljanja bih otisla. Kad moji nisu zbog mene 92. ja bih zbog svog djeteta. A onda nek Bakir i Vucic svoju djecu zrtvuju.
moja je teorija da je Zapad dopustio masovnu migraciju baš zato što su procijenili da nemaju biološke mase za Treći svjetski rat. jeste li među ovim silnim izbjeglicama vidjeli dede, nane, pogrbljene, vojno nesposobne? osim nešto malo porodica s djecom, sve su listom vjno sposobni muškarci, bezbeli istrenirani u ovim ratovima. samo uniformu, kolonijalni fes i ožeži. znaju oni sve gospođo
Da je tebi para igrali bi se vi ko Kim (a i mu*a)
Ima i Bosna snazniju armiju od vas sviiju, boziji meleci i ljudske dove, u ratu nam bile jedine pouzdane. samo recite gdje i kad da se opet rokamo, dolazimo...
Srbija ima tako jaku armiju, da su za manje od 12h aktivne operacije Oluja, pometeni iz Krajine i Zap. Bosne za sva vremena... Onda je Slobodan uplakan pao na koljena pred Ričarda Holbruka i zakmečao, a pošto je Holbruku trebao Sloba, da potpiše Albansko Kosovo, odlučio je da mu udovolji... I tako đikani iz Banja Luke ostaše, za neke buduće grand-prix traktorijade. Što u suštini oni i žele, pa im to i treba omogućiti kad se steknu uvijeti ;)
I kad čujem balkanca da kaže... ove ratove i mržnju nama oni tamo neki nameću.njima je smetala Jugoslavija itd..... hahhaha debilčine vi pravite mržnju i ratove...glasate za svoje političare a poslije ko fol vi psujete njih vi ste nevini vi ne želite oružje
jeste li uzeli u obzir koliko je vojnih donacija dato u ove krajeve? malo proguglajte, od raketnih sistema, do aviona i helikoptera, a Bosni samo par džipova. mi ćemo ko desperadosi, na džipove i pištoljima po selu šenlučiti
Dva najgluplja naroda na svijetu! Jedini 2017. godine zbog nacionalizma trpe sankcije u sportu, svađaju se oko hrišćanstva/kršćanstva o kojem nemaju pojma i jedini u svijetu Veličanstvenog Boga zovu "mali bog - božić". Ali su zato prvaci po razvratu, alkoholizmu i zločinima nad svojim prvim komšijama!
danas udarni dan za srbijanske botove hahahaha
Zasto se pichKousti petlja u unutrasnje stvari Republike Hrvatske? MrsH u p.m. dvolicnu. Hrvatska je NATO! Ne treba vas biti strah samo Hrvatske.
i ja bi se pripojio sa mayom berovic al ne moze ebigaaa
Jedino rješenje za Balkan je potpuna demilitarizacija, pa neka se primitivci gađaju kamenjem i praćkama, jer svakako su mentalno za kamenog doba.
Bravo ! Slažem se..