Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo rečeno! Znam naći se mnogi koji će sada o prošlosti i njegovoj izjavi, no čovjek je više puta rekao da je griješio, da je bio mlad i da je imao pogrešne stavove.Bar sada čovjek radi dobre stvari, priča o budućnosti i ima dobre poruke. Moramo biti pozitivni i gledati kako bolje da živimo a ne da živimo u prošlosti.Naravno nikad ne zaboravit!
a neustavno slavlja u bl? duduse prije dvadana je bio mlad.
On je politicar, ni ne ocekuje se da ne laze i ne mijenja uloge. Meni je zao omladine koja se krila po tudjim stanovima u BG da ne bi isli na ratiste...pa ih rezim ipak pronalazio i slao. Pa ratovali na terenu na kojem nikad nisu ni bili. Poznata je izjava mladog Beogradjanina "oni kao hoce da se otcjepe, a mi im kao ne damo".
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Nadam se da ce neki nas pametan politicar sjesti sa Vucicem I dogovoriti se.Dodu pustiti niz vodu,i okrenuti se buducnosti.Nesmjemo nikad zaboraviti sta nam se desilo,ali je krajnje vrjeme da se Srbi I Bosnjaci dogovore.
bosnjaci ne postoje, vi ste Srbi muslimanske vjere
http://ba.n1info.com/a139659/Vijesti/Vijesti/Bojan-Bajic-Otvoreno-pitanje-za-Dodika-i-Ivanica.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nastup Vukote Govedarice u Pljevljima 2010. Prvi u Srba! Narodni guslar: https://www.youtube.com/watch?v=OwhAd7iVB3U
koliko vidim po najnovijim vijestima Sakibu Softicu je ukinut mandat kada su Ivanici Crnadak tajno i ileglano po instrukcijama iz Beograda obavijestili sud u Hagu da mandat moze biti produzemn jedino uz novu suglasnost predsjednistva. to je sa ivanicive i crndkove strane bilo subverzivno djelovanje protiv vlastite drzave BiH u korist agresora. utakmica nije zavresena
Vucicu na najbolji dan povjerujem 50% vremena.. ali nemamo puno opcije. neko da mu povjerujemo.. moramo pokusati i sa nase strane da odnoste popravimo izmedzu bosnjaka i srba.
@RomanijaBluz ti neprestavljas Vucica niti Srbe.. Ja ne glasam za Bakira niti sam njegov simpatizer. ali Bakir nije preokreno misljenje 180 stepeni.. slagao ili ne slagao se sa njim makar znas gdje stojis. sa Vucicem se ne zna koliko je iskren niti sta je njegov konacni cilj.. i logicno sam dosao do svoj stava..
Zrtvama je preostala jos samo jedna nada - da im predsjednik ili premijer Srbije iskreno prizna da je Srbija izvrsila agresiju na BiH i da jesu cinili zlocine nad neduznim civilima, Bosnjacima. Koliko je ovaj covjek iskren i koliko zeli dobra BiH najbolje pokazuje taj njegov odnos prema ratu. Dolaskom Vucica u Sarajevo zrtvama i Bosnjackom narodu se konacno odzima i posljednja nada da ce dozivjeti bilo kakvu satsfakciju, izvinjenje... Bakire, zasto ovo cinis BiH i Bosnjackom narodu?
Mislili o Vučiću ovako ili onako jedno je sigurno, u svoj ovoj frtutmi čovjek je ispao najveći gospodin.
Jaoj sto volim da vidim kada su bosnje aktivne da komentarisu vesti iz regije i obradujem njihovom kmecanju po portalima.Idite tesite Bakija i Sakiba da ne padnu u depresiju.
A sto ga Vucic nisko udara, kao on je jako skroman covjek. Ha ha ha, koje su ovo igre.
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...
alijinu islamsku deklaraciju krijete ko zmija noge, al se zato vucicu greske ne mogu zaboraviti
@JakraljTvrtko ma to su jevreji opet namestili nevinim miroljubivim muslimanima
Kako je malo potrebno da se bosnjaci naloze..
Lahko je to. Ispričati nekom ali ta prošlost boli kakva budućnos i neće to bas tako lako se zaboraviti
Ako je iskren, Vučićev stav treba pozdraviti?! Ali ono što ne mogu ne primijetiti i što moram komentirati je stav Muslimana. Njihov stav je dosljedan i postojan koliko i vrijeme u veljači. Valjda im je to u genetskom kodu. Neki dan stotine pa i tisuće lajkova podrške Reviziji, a stotine i tisuće lajkova protiv Vučića, i generalno Srba, bez obzira što je Vučić govorio isto što i danas. Pa gdje vam je dosljednost i ustrajnost? Onda se čudite nadimku Suncokreti...
stjepan 3 gdje si ti....srpski kuriru,.. ti ako si hrvat....onda si bljuvotina hrvata.
E vucicu,ameri su vec isplanirali da te roknu u sarajevu i opet izazovu rat
Ima jedna puska na Jevrejskom groblju, molilm premijera Srbije da prilikom predstojece posjete Sarajevu pogleda je li njegova, Seseljeva, Nikoliceva ili Maje Gojkovic? Zabrinuti pronalazac PS. Dokle se doslo sa Bulevarom Ratka Mladica?
@dezintegrator Jako promptan odgovor vlaske frakafulje. Mladic je dobio nezvanicni bulevar kao sto je i po Karadzicu nazvan studentski dom na Palama. Toliko o vasoj katarzi, tvojoj katarzi, i nekakvom dogovoru izmedju Srba i Bosnjaka.
@dezintegrator Frakafuljo pitanje je retoricko, te se na njega ne ocekuje odgovor i odakle se to ti smatras pozvanim da odgovaras? Pravoslavni balijo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne seri Vucic nemoj jos samo reci kako ti je zao i krivo sto je odbijena