Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija mora priznati Kosovo :) Ubrzo i Vojvodinu kao i vraćanje Sandzaka Bosni :)
Srbija najveća bijeda
@ZastoDusmani a vidi kako Rimac kmeci a i ''braca'' Rvati https://100posto.hr/news/mate-rimac-nijemci-u-srbiji-otvaraju-pogon-za-proizvodnju-stotina-tisuca-automobila-hrvatska-se-nije-ni-natjecala?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=jutarnji.hr
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Rekao mu je ministar vanjski poslova Njemaćke u Beogradu da mora priznat Kosovo ako hoće Srbija da uđe u EU. Šta sad hoće.Ne može ući na Kosovo dok Taći ne dozvoli.Kosovo ima sve atribute države.
Aco, rekoh onaj dan MIC po MIC! Trepča ostaje Kosovarima - Albancima i Srbima, nema RS na Kosovu! Albanci će morati dati debele garancije o suživotu uopšte, svim nealbancima. Eto ga sada: Naravno sa vladavinom prava neće se amnestirati kriminal, bilo da je - kriminalli e Shiptareve ose - kriminal Srba i svih ostalih. Dačiću, Vulinu i onom kosovopoljcu u Pančevu na pažnju, posebice!
Al bosanski pravoslavac zamlacuje srbe nevidjeno ahahahahaha
Ušuti se frajer po pitanju terorizma u Podgorici?
Europska unija je srce Srbije.
Znači da se i BiH pripremi da službeno prizna republiku Kosovo, i ako 70% države odavno prizna.
Njemacka kao i 115 drugih zemalja su priznali Republiku Kosovo. Kakvi "kompromisi", kakvi bakraci.
koji je ovo idiot ..... kosovari moraju ozbiljnije da se suprostave ovom zlu i ne dozvole da ih uvuce us voju igru ili igru SANU .. nema partije saha, niti zajednice opcina sto isto zele kao u bih -entitet manji pa da onda rade sta hoce .. u BIH takodje moraju se prevazici podjele probosanskih stranaka koji s emoraju suprostaviti rastucem fashizmi u secesionizmu ... i ne smije se dozvoliti da i nas uvuce u svoju igru lazi i obmana ..neka prica sta hoce, samo govoriti smisleno i kako jeste
@ZastoDusmani ...slazem se s tobom .... uspjeli su ih podijeliti ..cuj sipke da podijele ... srbi i kosovari moraju naci zajednicki jezik, odstraniti tajkune i polit.krimose iz srbije i kosova koji su mocniji od vucica, da im bude bolje ... rat moraju prevazici i svi iamti prava..ako ovi pamet budu trazili u srbiji a ovi u albaniji nece im biti dobro ..
izvlači dobar ugovor za Srbiju..a priznat će kad-tad sve... makar zna šaha igrat. De nam reci Vučiću kad je Bakir bio kod tebe, ko je pobijedio u onoj partiji?
Ubiće te tvoji.
Mi iz SDA smatramo da je Vučić dobar Angeli Merkel taman koliko su nemačkoj automobilskoj industriji dobri srpski radnici koji motaju kablove: jeftini su i nemaju izbora, a poslodavca ne zanima da li u slobodno vreme piju i tuku žene ili čitaju Hegela.
ne znam........pustila bi kosovo niz vodu......kako bi srbija mogla ici uz vodu.............