Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pičkousti
Šljam te je rodio !
Vučić svaku situaciju preokrene da ispadne da je on i Srbija žrtva..Nevjerovatan patološki lažov,.. Šešelj je narodni poslanik i dio je organa vlasti samim tim je država odgovorna što je njen poslanik zapalio zastavu susjedne zemlje i sasvim je opravdano da se prekine posjeta.
Ratni zlocinac presudjen u Hagu poslanik je skupstine jedne drzave koja se svijetu predstavlja demokratskom i civiliziranom. MAMLAZE - RAZUMIJES LI?
Nista bolje ne misli ni Vucic samo je sad u poziciji gdje mora dobro izvagati svaku svoju rijec, a sta misli davno se iskazai rijecju i djelom.
Nema njima pomoci
I ova Srbija je gora izdrko..tina od Bosne
Ja komentara i g***na . A jesu li išta dobro, od onoga za šta su zaduženi, uradili?
Ovi srbi iz Srbije .... živi cirkus ....
Šta to znači, Vučiću? Da Šešelj i dalje može gaziti tuđe zastave i raditi što mu je volja, a da ostali moraju da trpe i budu fini prema uvijek nevinoj srpskoj vlasti.
vucicu za laku noc..... ,Nocni gradovi pusti mora bez svjetionika ja sam zivio vjecno strogi zivot vojnika Od pocetka oluja i samoca i zima al' sam sabrao jedva ovo malo sto imam................i pitas se nesto ti ,ti i slicni vama
Vučiću, šešelja je i milošević isto osuđivao , pa čak i zatvarao, i opet je svako iole pametan znao da je njegov igrač, znači to nije dovoljno, dok "gospodinu" potpuno ne zabranite bilo kakvo političko djelovanje i javne nastupe, ne znam zašto bi sada iko vjerovao da nije isto kao kod miloševića.
kaže Vučić"Nazivali su me cetnikom naj pogrdnijim imenom" Bravo!
kaže Vučić"Nazivali su me cetnikom naj pogrdnijim imenom" Bravo!
Al kad izvuces iz konteksta savrseno se slaze sa onim veprom
jedni su gori od drugih.
Indirektno podrzao Seseljev prostakluk