Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha hahaha vidi dodika, svaka mu maska mala
Hahhahahahahhahahhaha
@lifelife22 ...a hoce li Dodik po povratku u BiH u obavezni 14-dnevni karantin?!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Očigledno niste svjesni situacije kad se ovako sprdate, malo pogledajte sta se dešava u Italiji.Svaka pomoć je dobro došla, treba svoj ego zaboraviti u ovakvim situacijama. A za Vučica možete ga voliti ili ne, ja lično bih volio ovakvog precednika da imamo.pametno sve radi i trenutno se pokazao kao najbolji u ovim bivšim regijama za svoj narod. Trebamo se ugledati. Nije sramota moliti, i tražiti pomoć.
i da hoce li i on 14 dana u sator...hoce k...graha
Obecava pomoc a ni sami sebi ne mogu bez drugih drzava pomoci! Ili ide kompenzacija za struju koju crpe sa HE na Drini!
Zar ne bi sad MORAO u karantin?
Ko bi vodio državu nema nam Kakira Trezorovića
Evo Amerijka nam poslala pomoć i šalje još. Dajte dio Vučiću da ne plače stalno "bratu". Dodik će svakako dobiti.
Jesil to dodo nede sa brusilicom radio?Hoces casu mlijeka?
Pomozi sebi budalašu
kad vepar obuce masku ovako to izgleda .....
Buraz ti sebi ne mozes pomoći
Koliko se Bosnjo odmah saginje i zahvaljuje zbog paketa maski svojim najvecim neprijateljima. Treba im reci neka posalju sve u RS. Ja bih radije umro nego da mi pomaze snajperista sa jevrejskog groblja.
Samo fejk dominacija. MANITE SE VI NAS, NE MOZETE VI POMOCI SEBI. A JOS CE TE NAPRAVITI DA STE NAM POMOGLI. POMOZITE NAM TAKO STO CETE NAS ZAOBICI. ZELIMO VAM SVE NAJBOLJE I DA OVO PRODZE, ALI NEMOJTE NAM VI KOKUZI POMAGAT PLS
Proveo sam mjesec dana u srbiji, ljudi moji , nas standard je duplo veci, sve im je skuplje a plate manje. I oni nama pomoc da salju ?
Netreba nama vasa pomoc, jadnici pa vi nemozete sami sebi da pomognete
Za ove sto pljuju - Cobani koji nas vode srozali su nase diplomatske odnose sa svijetom na nulu. Nemamo vanjskih prijatelja, ne valja nam niko. Pogledajte ko nam je MVP i sve ce vam biti jasno. Da se ne lazemo dzaba, pomoc nam treba. Ni puno jaci od nas ne mogu s ovim da se nose. Zato recite hvala ili mudro sutite, to je najmanje sto mozete.
Dodik Kanibal
Krang I sjekač, jako s janjetine🍌🍆