Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabole me i za tebe i za Kosovo!Sikter!
@BulevarMira Moj Nebojša rekoh li ti ja da odoste u 3 lijepe PM. beogradskipasaluk.org hahahahahahahahahahahahahahhaa
ma boli tebe racku za Vučića i Kosovo ti ćeš uvjek imati svoj računar da se družiš sa njim. hahahahahahahahahahahahahahahahahha
Srbi su priznali granice Kosova ,šest carinski prelaza-border crossing,jedinstven carinski prostor,imaju obućenu vojsku sa NATO standardima,policiju,diplomatiju svoje univerzitete,prosjećna starost stanovništva je 27 godina i veliki broj albanaca sa kosova studira po Evropi i Amerci.Vućić bi htio sa 1 posto srba na Kosovu kompromis srpsku republiku a više od pola Srbije su de facto nacionalne manjine i nemaju nikakve zajednice opština.
Tako treba reći ameru pa platiti šta košta!!!
Albanci imaju vec oformljenu vojsku samo se ne qurce ko srbi, kreni pa se uvjeri hihihihihi
@lale gator Hahahaha pa sta bi sa njima da ne beše Natoa? Ne leputej gluposti
hahaha sad kad su se naoruzali da vas vidimo??aaaaa ne smijete , pa tako reci hhhhhhhhhhh
Nema kod siptara SAO, pc , zajednice opstina itd naucili ljudi sa kakvim zlocincima imaju posla!
-- Usprotivivši se formiranju oružanih snaga Kosova Vučić je naglasio kako "ne postoji nijedan pravni međunarodni akt" koji to može opravdati te je poručio da će se "Srbija tome suprotstavljati". Evo originalnog pravnog akta pa ako laže Vučić ne laže On tj UN. Odnosi se na Jugoslaviju koja više ne postoji, pa autonomno Kosovo ko ni CG više nema nikakvih obaveza ni prema kome. https://undocs.org/S/RES/1244(1999)
Albanci su rekli da ih uopšte nezanima šta srbija hoće. Kosovo je drzava i formirat će svoju vojsku dopadalo se to četnicima ili ne. Pizdousti šešeljov potrčko moze samo da lupa u prazno
Priznaj Kosovo i ne šupljiraj više jbt.
Ovaj nudi samo neke kompromise dogovore bas neki fin decko :D A rezultata ni na mapi :D
ubleha SANU - prodavanje magle ili ti govor "istine" kako kaze dobrica cosic za svoj narod ...
Amerikanci nista ne nude nego prijete i ucjenjuju. To je svima jasno. Samo nije jasno zasto ovaj blento izvodi bijesne gliste i glumi nesvrstane.
poniženja su lijek,ne libite se
Pa svakako da si za kompromis sto se tice urusavanja Srbije ne sekiraj se vi cete sami sebe urusiti npr Vukovima.......
Drugim rijaaaaaačima ... Priznaćemo Kosovo
SVE MIRIŠE NA BEOGRADSKI PAŠALUK
ama pustite vise to kosovo.........nek ide niz vodu a vi uz vodu..........