Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump će sigurno doći u Srbiju jer mu trebaju glasovi Srba u SAD-u a svaki glas je dobrodošao. Albanci svakako glasaju za Klintonove pa Trumpu nisi niti bitni.
@Ramovich Eto od sake Balkanaca zavisi Americki predsjednik. Bas mi mali mislimo da smo veliki, dok nas ne pometu. Onda prelazimo na kukanje. P.S. 90%Srba u USA su kod kuce a u Srbija im je strana Drzava.
Zaboravio 99 god... 😂😂
Onace lik je rekao i prenio ono sta su i engleski i americki ambasadori rekli """kako bi američki predsjednik Donald Trump i premijer Velike Britanije Boris Johnson uskoro trebali doći u Srbiju.""" Nije rekao da ce doci,..nego je rekao "trebali bi doci" A degeni se odma upalili ko hemeroid....te laze,..te ovo, te ono:):):)
...otvara li Turska kokakav most da i Bakir nedje ode i nekog posjeti?
Samo lažeš, je*o li pop raspali koji te tako naučio
@MajmudinBog ..nabroj 2 stvari koje je slagao
Ûuu!Ne zna Vujo da se Johnsonov djed zvao Kenan i da je iz Anadolije otisao u Englesku. Trump?Nema govora, ne da mu zena.Mora joj pomoci oko negiranja knjige "Free Melania"!Ispade da mu ona naredjuje.
Mogu doći jedino da vam kažu neke za vas neugodne činjenice. 😄
Prvo dolazi Boris, pa onda Jonhson.
iinama ce akoBogda doci koij od binladinovih unuka, valjda smo sad pravi. Mi novcanikom hocemo u eu a srcem u is
Pa konju to ti je karanje uživo. Smiješan ovaj čovjek. Pa handre vas kako kome na um padne.
Jesu li to oni koji su vas bombardovali 1999?
Ne seri vucko ne lazi narod
Dolaze po priznanje Kosova
Na engleskom jeziku, u žargonu, "Johnson" znači "karina", a "Trump" je "Zvonimir (prdež)". Takvi su magnet za srpsku politiku.
Samo dosta vazelina pripremi, oni kad j.... ne vade.
Zasto nas kliks truje ovim nebitnim informacijama iz zemlje koja je na našu domovinu izvršila agresiju iz zemlje koja sktiva i čuva ratne zločince iz zemlje čiji je prefsjednik pucao po gradjanima sarajeva iz zemlje zatrovane ideologijom o proširenju na teritorij bosne.... Prestanite više.