Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Kineza kupio masinu za maske..Srbija vec proizvodi sama maske i tecnost za desinfekciju.Kupio 1000 respiratora opremio 6000 kreveta samo u BGu vecina bolnica popunjena zato sto testiraju i izoluju i sam poziva narod na testiranje.Kod vas KC Sarajevo poluprazan vjerovatno imuni na koronu..Poslali UAE avion poslao Erdogan..pa vidio da je odneo pomoc u Pazar samo 13 respiratora da brine o svima..Svjet tako funkcionise.
@gooUser1586215109 ovi vučičevi botovi su baš jaki ,kakve li oni sendviče dobijaju :). Samo ste profulali temu ovdje trebate pljuvati sda i Bakira a Vučića falite u Srbiji :)
Koja kolicina mrznje na svaku vjest o Srbiji i Vucicu strasno vise..Pa sta nije tacno.Kinezi 100respiratora plus strucnjaci i testovi odjela i maske.Zovu ga Makron i Putin za isti dan.Rusija 11 aviona pomoci 90 vojnih ABHO strucnjaka za dezinfekciju.
https://www.youtube.com/watch?v=YuCa18PKcqQ&t=5s evo vučka :D
"Hvala im na novcu, hvala im na skupom letu, ali nije bilo pomoć" Pa ciji novac.Ciji novac ces trositi za isplatu minimalca? On zeli i para i jare, tako to ne ide.
Samo idiot danas može dovlačiti robu iz Kine. Tek sada će se proširiti epidemija po Srbiji.
ovaj jos samo strijaljanje ili vjesanje da uvede
Dragog
Sve ok, ali previse je panike i diktatorskog pristupa sa ovim zakljucavanjima ljudi
Trenira strogoću.
Što bh vlašine fale ovu gnjidu.... 😂
Što bh. mundžose nervira ova gnjida, mora da nešto dobro radi.
Bravo ti motivises narod da dodje u bolnicu dok nije kasno a nas po bosni primaju kad je vec kasno pa na pragu umiremo.
Na kraju će ga proglasiti za Kralja I zna se šta smo u Historiji učili šta se na kraju većini vladara u Srbiji desilo.
Pa narod u Srbiji mu hebe svu familiju, on je ludak i njegove represivne mjere.
sve ovo je smesno
E sad cemo mi .. motherfucker!
Virus ima svoju smrtnost, a posljedice koje nastaju nestručnim mjerama protiv virusa će tek izaći na vidjelo.
VUCIC JESTE BOLESTAN U GLAVU TIP I SVAKAKO DA MU TREBA PSIHIJATRIJSKA INSTITUCIONALNA POMOC, MEDJUTIM AKO NISTA DRUGO, POKUSAVA DA RADI I TRUDI SE. STO SE TICE VLASTI U FBIH, TOG TRUDA NEMA.
@fbUser1567760768 KOMSIC i DZAFEROVIC? LJILJANI ZLATNI, PA GDJE STE, NEMA VAS U NAJOSKUDNIJIM VREMENIMA. NAROD TREBA MOBILIZACIJU, PODRSKU, LIDERSTVO, A VAS NEMA? A DI STE LIPI MOJI?