Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIJEŠIŠ DODIKA, RIJEŠIO SI 50% KRIMINALA U RS-u.
Rijesis Lagumdziju i eto drgih 50%
Napokon neko ko radi nesto pozitivno. Vrijeme je da svi se okrenemo borbi protiv kriminala jer ovi kriminalci pod paskom nacionalizma i mrznje prema drugim narodima su nas doveli dovde gdje smo sada.
Emina Covjek nam govori o kriminalu i korpuciji a mi o genocidnim tvorevinama. Ako se ukine Rs ukinut ce se i kriminal u BH. Pa onaj debeli koji je samarao onu siroticu ispred suda je nase gore list. _________________________________________________________ Izgleda da su muslimani u Bosni zaboravili svoje zločine? Valjda zato što za njih nisu ni odgovarali ni posle II svetskog rata a ni posle gradjanskog rata devedesetih. Treba da brinete o vašima, mi ćemo voditi brigu o svojima.
Važno je da se ceo Balkan dekriminalizuje. Srbija je po;ela i pomalo Hrvatska. Bosna treba da uradi isto. Aleksandar Vučić je rešio da Srbija ostasne bez kriminalaca.
Covjek nam govori o kriminalu i korpuciji a mi o genocidnim tvorevinama. Ako se ukine Rs ukinut ce se i kriminal u BH. Pa onaj debeli koji je samarao onu siroticu ispred suda je nase gore list.
Kakve smo flegme u BH na kraju ce borba protiv korupcije postati srbijanski brend.
Kad Srbi pocnu da komentarisu,Bosnjaci se upiske.Ljudi se drze teme,niko nije usao da provocira vec da podijelite istu muku.
Samo nek se siri borba protiv korupcije. Iako od Vucica, ja nemam nista protiv.
Slobodno Vucicu siri i na Federaciju, nije samo RS ogrizla u kriminalu.
Dokle smo mi dosli, da srbijanski politicari nam sluze kao primjer. Budi se Bosno i Hercegovino
Ima smisla Vuciceva tvrdnja, jer kriminal kod nas ne poznaje granice. Ako se ne pocisti u Srbiji nece ni u BH, kao i obrnuto.
Korupcija i organizovani kriminal je globalno zlo, i treba ga svesti na najmanju mogucu meru, trebalo bi da i drzave regiona uzmu "pelcer" od Vucica i da krenu i one u bezpostedno iskorenjivanje korupcije u svojim okvirima
Saradnja se mora odvijati na svim nivoima pa tako i u regionu ako zelimo da zivimo u evropi.
Vučić je shvatio da se borba protiv kriminala mora odvijati na svim frontovima. Mora biti saradnje svih država u regionu ali i u svetu kako bi se što uspešnije izborili sa tom pošasti.
Svi treba da se borimo protiv iste stvari a to su kriminal i korupcija.
Ne razumem i nikada necu kakve veze ima velikosrpska ideologija, koja se spominje u komentarima u raznim kontekstima, sa borbom protiv korupcije? Zar nam borba protiv korupcije nije zajednicka borba ili vam smeta sto je sprovodi Vucic? Da li to bese bratstvo i jedinstvo o kom pricate?