Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić: "izbegli smo bankrot...gradjani su shvatili da nemaju posla sa prevarantima kao pre.." Dug 2012 - 14,7 milijardi evra Dug 2018 - 24 milijardi evra
Treba posklanjati ovakve likove na sve tri strane!!! Pustiti normalnim neopterećenim ljudima da vode politiku.
Ti koliko popljuješ pravog Abdulaha Skaku toliko ga i poguraš kad nešto dobro kažeš. Zayebo si se u taktici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj mi lici na jednog Vucica sto je pucao na Sarajevo
Nemas ti damu za saradnju, to je nesto sto imas ili nemas. Treba se roditi..
Aco utjeraj u štenaru Dačića, Vulina i naravno Dodika, pa ćeš imati itekakav mir. Ovako i dalje ti nad glavom visi Mira Marković i Veljko Kadijević. Samo je pitanje dana kada će krenuti na tebe!
Ja ovome ne bi nikad ništa povjerovao da sam lider bošnjaka.
A opet, 100% Bosnjaka u Sandzaku je glasalo za Vucica na prijedsednickim izborima. Pa sad ti vidi ko bolje razumije.
vucic odlicno radi svoj posao...ponudio je saradnju svima....ali se pravila moraju postovati....koliko vidim za sad saradjuju jedino srbija,bugarska,rumunija i republika srpska....od te cetir drzave treba napraviti savez i eventualno jos zkljuciti grcku.....
koje četiri države? Pa Bugari i Rumuni će doći po svoje onog trenutka kada budu htjeli! Naravno, manji entitet u BiH bi nestao za 24 sata, Uostalom to im je stavljeno do znanja uz "čestitku" 9 januara.
Kažu Četnici sa Trebevića da je super pomagao
@guest3382 Lažu, nije tamo bio ja sam!
E šta su radikali dočekali. Šešelj se u grobu okreće. 😂
Republika Srbija i Republika Srpska čine sve da region napreduje,ali bi trebalo i druge države da čine isto kako bi svima bilo bolje. Nedefinisan status HercegBosne, primena Briselskog sporazuma, ime Makedonije,sve se može rešiti dobrom voljom EU.
@1946zauvijek ne MEŠAJ jabuke i kruške BiH nije država ,niti će to ikada biti .Država je Jugoslavija pa sviđalo se to vama nacionalistima ili ne...
Nemože bez odobrenja Bošnjaka u tri države! Guzo...!
Kao sto si iz snajpera gadjao po Sarajevu.
Tvoja želja da se pomažemo? Kako ti i srbi, Bakir i balije i Dragan i Ustaše? Nema te vi srca za pomaganje i ljubav. Da imate nebi bili tu gdje jeste.
i na kraju Bosnjaci moraju opet pruziti ruku i biti bolji i preci preko vasih ideja i ideologija koje su se realizovale klanjem i ubijanjem. mislim lijepo je to sto ti hoces da kazes ali jbg ne preko Bosnjackih ledja nikad vise.
U pravu si. srbi su napravili teski zajeb kad su Hrvatima, Slovencima i ostalima koji su kansnije nastali darovali drzavnost i samostalnost 1918. NIkad vise.
@gazi.bengazi - da nisu darovali, ostali bi između Laba, Morave, Save i Dunava, TJ u Beogradskom pašaluku!
Lazes
I did not recognize you
Mrshh vlasino lazljiva
znaš da onaj ko s djecom ima posla ostaje uvijek popišan . svejedno vrijedi i vrijediće ako si iskreno odlučio.
Pomognem ti materi...