Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šalu na stranu, al ovo mi ne ide u glavu MINISTAR GOSTUJE NA TELEVIZIJI POD IMENOM "HAPPY"
Koga ti bolan plasis, Manipulatoru. Kosovo je drzava. Pa bujrum, dugo ste bili bez rata. Agresor jednom, uvijek agresor.
Vucko napadni Kosovo 🇽🇰 I dokazi da su srbi nebeski narod 😉
Sta je zelio reci ovaj nesretni ministar odbrane Srbije? Kakve su ovo nebuloze i kome su upucene?! Nisu u Srbiji bas svi retardi, ima tamo jos dobrih i normalnih ljudi.
Kosovo i Albania de facto već egzistiraju kao jedna država.Unificiran je školski sustav i energetski sustav,imaju zajednićke ambasade po svijetu,imaju dvije vojske koje egzistiraju kao jedna vojska jer imaju stalne zajednićke vježbe,naoružani su do zuba Amerićkim naoružanjem i educirani po NATO standardima,imaju monetu EUR-o,svoju himnu,ustav i nema rominga ni carine izmedju Republike Kosova i Albanije.Kosovo ima prema srbiji granićne prelaze i carinske postaje.
Koga laže ovaj agresor Vućić bivši ministar u vladi Slobodana Miloševića.Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika a južna Mitrovica ima 120 hiljada stanovnoka.Prosjek starosti Albanske populacije je 27 godina a srpske populacije 47 godina.U slućaju napada srbije na Kosovo srbija će imati otpor 6 miliona Albanaca Kosova,Albanije i Makedonije.
MOJE KOMŠIJE IMAJU PRILIČNO ENERGIČNOG PINČA KOJI LAJE BEZ PRESTANKA NA SVE ŠTO DIŠE...RAJA U ZGRADI NAVIKLA NA NJEGA,MALI JE, PA GA NIKO I NE J EBE
Odličan tekst za nargila-ANALitičare da se "razmašu" u komentarima.
Traktorska bojna
A ono Bošnjaci potpaljuju i huškaju? ....ccccc...
Vidili kako Rusija dobija po guhici u Ukrajini pa se i oni nahuzili
Vidili kako Rusija dobija po guhici u Ukrajini pa se i oni nahuzili
Srbima je rat kao sto je normalnim ljudima godisnji odmor, putovanja, porodica, druzenje...
Jbga bratac, agresijom protiv depresije ;)
Ta vojska zna samo kako civile bombardovati i klati i kako činit ratne zločine.
Pa jarane 100 puta podizanje neke borbene gotovosti a jasno ti je da bi zijanio i ostao Bg pasaluk.Prema tome sjedi i suti kad ti je sve jasno da vam ryjani trguju teritorijem.
I ruska vojska je mnogostruko jaca od ukrajinske pa nakon osam mjeseci vidimo sliku na terenu samo vi podizite nije 92 da pokupite pedeset godina punjena skladišta svaki metak se placa
Zaletite se još jednom prema Kosovu. Jer ovaj put bi bilo konacno da dobijete po guzici. Kao Njemci posle II svj.rata.,jer posle I rata im nije bilo dovoljno. Ako bi Srbija ušla u tu avanturu,izgubila bi naravno,i posle toga gubitka,bi priznala i genocid u Srebrenici i genocid na Kosovu i masovne grobnice u Dunavu ..