Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stopiraj to! Ne daj ni marke. Sve će Duraković i Munira pokrasti!
Vucc je pravi hriscanin. Isus je rekao: "Ako te neko udari po jednom obrazu okreni mu i drugi". Muslimani ga tukli, a on im pomaze.
koji obraz kod tog pakasa?
@buhtla Pa sto, on je lijepo dosao da izrazi sucut, a vi ga napali kao divljaci. Ko sad tu nema obraz, vi ili on?
Pravi drzavnik, Srbija sa Vucicem ce opet postati drzava dostojna postovanja. Bravo.
Vučko....doji ga Edhemu Sirci😂
Prazna obecanja su najbolja reklama
tako je brate moooooooooj, ovaj vucic je bas prazan stvarno luuuuuud lik pravooooooooo
Pussymouth
PEDEVIII PEDEVIII
Nije upućena nikakva poruka državnom rhu Srbije nego ljudima (bolje reći neljudima) koji ne priznaju činjenicu da su u Srebrenici sroske snage počinile genocid nad Bopnjacima! E sad, to što se državni vrh prepoznaje u toj ulozi, to je druga stvar.
Koliko je vojnika poginulo u "genocidu"?
@ServiSlugeBoga Na kojem sudu je taj "genocid" nad Srbima u Sarajevu tako i presuđen? A što se tiče etničkog čišćenja Srba u i oko Sarajeva valjda je red da prvo za to priupitaš one koji su to javno naredili (Krajišnik i Karadžić) tjeranjem svih Srba nakon "Dejtona" sa prostora koji je pripao Federaciji BiH u RS.
UPOZORENJE ZA VUČIĆA: Treba da uplatite deset miliona eura na račun uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine najkasnije do prvog avgusta 2016-e godine. Ako to ne obavite u pomenutom roku, jedan od Vaših ambasadora će biti zaklan za dobrobit čovječanstva.
lupetas
Samo da objasnim ovim velilim srbima na klixu sto psuju i kao ljute se sto se daje novac Srebrenici. Da vi znate koje je novce Njemacka uplatila jevrejima zbog genocida vi bi se postidili. Smecari jedni nista vam nije sveto
Polako,polako momak,nemoj prenagljivati. Razumijem,Bajram,pa popio,pa prgave naravi...lezi,odspavaj. Jutro ce promjeniti sve!
Stvarno si glupa osoba jer poredis holokaust sa dogadjajem u Srebrenici koji nemaju nista zajednicko.Nemacka jeste isplatila nesto para ali ti isti Jevreji su vecinski vlasnici nekretnina u Nemackoj i Austriji posle 2 Svetskog rata.Znaci napravljena je neka kompenzacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Posto srpska vlada i gradjani imaju previse love, imperator Vucic je odlucio da pokloni jedan mali dio tog bogatstva Srebrenici gdje je u znak dobrodoslice prosle godine kamenovan. Nakon kamenovanja, organizatori su ugostili i njega i investitore, objerucke prihvatili novac, da bi mu ovih dana zbog snaznog predizbornog patriotizma zabranili dolazak koji on nije ni najavio. Ipak, on ce te pare dati jer "ko tebe kamenom, ti njega investicijama". Ni Jesus Christ mu nije ravan :-)
Sta sad seres, pe*eru?
Jedi govna...netreba ju im tvoje pare.....plati prijeratni dug opstini srebenici....od tih para oni vama mogu sadaku dati
Nismo ti mi na prodaju, nabijem i tebe i tvoje dinare smece jedno
Ono kad Vučić da više para za Srebrenicu od SDA i Baketa zajedno.