Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo on misli na sebe?
Vučko galopira ka EU, namazan je svim pe*erskim bojama
Vucic mora da radi onako kako Klaus Schwab i WEF kazu. Svake godine ide u Davos.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi Srbi znamo da je Vučić britanska škola, zavadi pa vladaj i to on ne koristi samo među nama Srbima već i među vama Bošnjacima. On napravi suprotnosti koje se glože dok on pijucka vino i bogati se javnim radovima. Mi Vučića ne mrzimo već ga preziremo ali igramo njegovu igru ko što on igra igru svojih gospodara.
Npr mediji u Srbiji i šire ćute o raspoređivanju Albanaca na severu Kosova. Vučić se kao ljuti a on to sve potpisao. Kuha nas kao žabu jer nikad neće biti taj jedan trenutak priznjanja KIM-a već će ovaj izdajnik to napraviti u dužem procesu da se ne primjeti. On ne shvata da dokumenti i istorija sve pamte.
britanska i seseljeva skola. dobitna kombinacija za ovce glasace
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vule sjedi na 15 stolica i ima 30 lica
Loš citat u naslovu jer je Vučić rekao : " .... i ne bih je mijenjao za sve one koji bi da je tuku" !
Kako to nebeski narod može sebi dozvolit s tim dobija sterilno belo.Picousti danas jedno ,sutra drugo govori.
Imam ja u porodici pedra. Otac mog sina. Ne bih ga se odrkao ni da me tuku.
Svi tvrde da je deras evo sad je i priznao i ne bi se sam sebe odreko
Znam mu ja roditelje , fini momci .
Drugim rijecima on je gay
EVO VUCICU NA TVOJOJ TV PINK SE BOŠNJAKU SARAJLIJI PSUJE ĐAMIJA. AJDE STO TA BUDALA PSUJE ALI TVOJ SLUGA MITROVIC ŽELJKO GA NE IZBACUJE IZ ZADRUGE. ETO VASEG ISKRENOG ODNOSA PREMA BOŠNJACIMA MUSLIMANIMA. BOJKOT TV PINK.
Bosna je bila uvek odraz meraka kahvana sevdaha...svakom normalnom Bošnjaku je muka od vas novokomponovanih vernika koji gledaju pink i zadrugu.
Koi licemjer priznaj da si gej
Nisi sam
Nisi sam
Vi koji pricate da je zavrsio ovu ili onu skolu, uredu ali jeli stvarno mislite da covjek ondar laze? U bilo kojoj drzavni koja ima podpunu slobodu na to ispadne da oko 4% populavije su gej I sto znaci da je vrlo moguce da i ima.. Zivim u zapadu vec duze vremena meni gejevi ne prete nikakvu opasnost, ljudi kao I svi drugi.. Da se druzim sa gejem postoji ista sansa da cu mu se svidjeti kao da se druzim sa curom, to jedino treba biti svjestan.
Ovo je manipulator na svijetu ga nema
lafo neda pederadu a u udzbenike mu usli...
Znaci ima vas više.