Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojvodina na čekanju.
Šta je sa lajkovima? Kod vas sve naopako
@MesarMesniceMaks Sandžak🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma lik je budala, bolje da mu bas zabrane ulazak jer je spreman na sve i ocekuje kao sto je napravio u Potocarima, da njegovi ljudi izazovu incident da ga neko fol napadne da on dobije vise prostora u medijima, da kmwci i urinira po drugima..
Zna Srbija ako uskoro ne potpiše pravno obavezujući sporazum sa Republikom Kosovo sa Kosova će se iseliti ova šaka srba koja živi na Kosovu u ruralnim sredinama i to sami srbski analitićari kažu i da srbima u Srbiji srpski politićari neće da kažu da je Srbija u Kumanovu potpisala kapitulaciju zbog genocida izvršenog nad Albancima i za sva vremena izgubila Kosovo.
hoće opet biti "nitko nesme da vas bije!"???
Nešto mi miriše na traktorijadu sa Kosova preostalih Srba .
Smije li Mile Duduk dole prismrditi .
na šta spade đikansko guslarsko pleme. od ''kosovo je srce servije'' do ''treba izvući što se može''
Vućić treba da zna da su vođstvo Albanaca Kosova rekli ćim Kosovo uđe u Interpol da će izdati potjernicu za organizaciju genocida na Kosovu za Vućića,Dacića,Šešelja,Nikolića i za hiljade srba koji su ćinili zloćine nad Albancima na Kosovu.To je reciprocitet zbog srpske potjernice nad vođzdstvom Republike Kosova kao što su Haradinaj,Taći a koji su oslobođeni od Međunarodnog suda u Hagu.
Ovaj budala Vućić zna ako poćne rat sa Albancima na Kosovu ukljući će se u odbranu Kosova kompletan Albanski korpus iz Albanije,Kosova i Makedonije i tada je prilika da se ugasi republika srpska u BiH.
Ode tamo provocirati i izazvati gužuvu..... Chetnčka posla
Jel ima u tzv "r. svrpskoj" milion svrba onako samo pitam😂😂😂😂
Ponovit ce se scenarij iz Srebrenice...gdje ga brane kisobranom ha ha ha ha
Pozdrav Bosno , dramarturgija , evo najezio se .
Kosovo je suverena i nezavisna država i historijska činjenica, a nakaradna izdrkotina Rs je nastala na genocidima i zločinima protiv čovječnosti i nakaradno se i izdrkano zove "srpska" nije samo srpska, već i Bošnjačka i hrvatska (ako hoće, a mensečini da neće), a prije svega je bosanskohercegovačka i Bošnjaci se nikad neće odreći svoje zemlje u istočnoj i sjeverozapadnoj BiH..SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
malo morgen
"Vučić i pored zabrane ipak odlazi na Kosovo" Zar jos neko vjeruje u ove baljezgarije? Za one koji se jos dvoume, sve je ovo vec davno dogovoreno, Vucic je zamolio Albance da odglume konflikt jer je on vec davno objerucke prihvatio obavezu da prizna Kosovo. Uostalom zato ga je zapad i podrzao u dolasku na vlast, jedan nazzi tip ce lakse prodati takav potez onima koji su ga izabrali.