Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Predsjednice Redjepe, napravite im autoputeve kao i stoljecima sto ste pravili da sto prije mogu doci do BIH sa tenkovima i ostalom masinerijom, a naivne Bosnje neka se zaklinju u tebe i zive u zabludi stoljecima da imaju 80 miliona turaka koji ce im pomoci ako zatreba ne daj Boze! Bas onako kako ste pomogli 92.godine!
Pa vama prave džamije šta se buniš?
Hahahah jel ljudi stvarno vjeruju da iko ulaže na osnovu ljubavi? Boli (bogate) Turke ona stvar za istoriju...profit, profit, profit. Neki ovdje vjeruju "eh da ovi dođu", ali to je nebitno. Da Rusija ovdje ima primat, ne bi favorizovala Srbiju ni malo. Da Turska ima primat, Bošnjaci sa oko 2 miliona bi im bili zadnja rupa na svirali. Sužanjski mentalitet balkanskih plemena, užasno.
Erdoan šqpnuo Vučiću da spusti na zemlju šatorskog pjevača
@killerloop1 Jest' muda Marjanova. Majmun Redzep im pravi autoput kojim se povezuju srpske teritorije.
Uglavnom, mi ovdje jedni drugima kopamo oči i mrzimo se, a što bi neko sa strane cijenio takvu stoku od ljudi? Zamisli tri grupe koje se kolju oko neke mitologije u koju i ne vjeruju, a jezik isti, kultura izuzetno slična...a glavešine kupe kajmak. Ko bi nas volio? Glupani.
SA GOLFOM 1.4 BENZINCEM DO TOKIJA
DolinaSmrti Stavi je svojoj mamici u 6upak! Tamo je ta tvoja bana efikasnija...medjede!
Halo Jel to koje to ?
Nije bi cudo sto ste blizi Srbiji..nego BIH! U Srbiji ste registrovali slovom i brojem 645 privrednih subjekata, dok ste u "bratskoj" BIH, registrovali nesto vise od 100-privrednih subjekata! Jasno je da krv nije voda..samo ulazi Redjepe u Srbiju..Aferim Sultane! (kako te sad turska nacija zove)! Tako i treba razvijajte i ekonomski rehabilisite Srbiju..svakako je BIH..ne sigurna za ulaganje! Kome jos treba dobro razvijena i prosperitetna BiH!
od kako oni razgovaraju, sve je manje mira i stabilnosti po nas. Odnose sa ovakvima je trebalo na vrijeme razyebati
Koliko lica ima ovaj Vučić?
Saglasni su da put treba da spoji Bosnu i Sandžak, posle ide jedna dionica kroz Kosovo
Možda su dogovarali korekcije trase do rodnih sela političara.