Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad nekad ako bog da se ti i tvoji kanite Bosne i drugig teritorija na Balkanu ce biti moguc mir, do tad tesko. samo se bojim da ce opet eskalirati sve skupa samo ovaj put ce vam se ljudi nayebati matere da valja. zao mi je obicnog naroda koji pokusava da prezivi u svih 6 balkanskih drzava.
rezervat u tvojoj glavi je vise nego ocigledan
Milanovic je za tebe gospodina i usrali ste se njegove politike jer je demant na svu vasu destrukciju u regionu, tvoj posjet Srebrenici o tebi sve govori, manipulativni psihopato.
Salgijas... Tebi je destrukcija u glavi.Jel ti zao sto su skutori morali podvuci rep? Neka krenu opet, opet ce dobiti po pi,, i.
Jao cetnika seronje!Duboki su kompleksi njegovi!Jel istina da je napumpo usne!
citajuci komentare nije tesko zakljuciti da niste ni zasluzili bolje politicare, mu.a ogromna a rubrika anonimna...
Bravo...komentari sve govore...nikada tu ni nacije ni drzave.
Vučuć je jučer opet prekočio terapiju.
Spominjati jednu drzavu kao fasisticku, nije vrijedjanje? POGOTOVO od osobe kao sto ste vi - znana nam je vas politicka proslost. Dragi gospodine, samo za informaciju, spominjanje vase proslosti govori o vama ! Jer je to vasa proslost. Naravno, ako su prozivke istinite - sto je slucaj.
Da li bi sada neki (normalan) Bosanski politicar isto to rekao Vucicu?!?!?!
Trebao bi.
oroboros...zar tako nešto postoji ?
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/prvi-poznati-vampir-u-historiji-potice-iz-srbije-gdje-ljudi-i-danas-vjeruju-u-njih/131104029#k_3097901
popuši hrvatskim zvaničnicima tim debeli gubicama