Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesnik!
Žvaljo
Na Kosovu uhapšeno 6 šiptara, 1 Bošnjak i jedan Srbin. To je jedina prava istina. Sve iscenirano sa srbijanske strane!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zar je ova tema stvarno vrijedna spomena?
Al nikad neću zaboraviti kad je putin za Vučićevu pozu pred Trumpom rekao da sjedi pred Trumpom kao prodavačica ljubavi..hahahah Putin kralj.
Gorila
I picousti je iz Kupresa naseljen u Bugojnu.
Hausvinklo !
Kaže srbadija igra kolo oko Kosmeta....I životinja zna kad joj pašnjak ogradiš strujom. Dakle kad turiš struju u žice....a da ne zna Vučić
Albanci su čudo od naroda. Drago mi je da na balkanu postoji narod koji zna govoriti jezikom koji Srbi jedino razumiju. I to ga dobro razumiju. I šta kaže, teški su dani pred nama, hajd što će nam uzeti KiM, valja se boriti za RS i nju hoće da nam uzmu. Kako je lijepo kad zemlju štiti NATO... ma milina božija!
Valjda Sandžak, nekada dio Bosne, kakva pobogu Raška, šta je to?
Kada je to Bosna bila država ?
Šizofreničar.
Uyebao ga Dimkić
Današnju policijsku akciju na Kosovu odobrio Srbin, sudija je Srbin, a većinski sastav policije u Sjevernoj Mitrovici čine Srbi. Prilikom akcije uhapšeno je 6 Albanaca švercera, 1 Srbin švercer i 1 Bošnjak švercer.
Koji psihopata ubica sa pickastom facom milosevic mu tatica.Ova nacija je totalno opterecena nasiljem, ostalo im u kostima od Turaka, strah je u genima da ih neko opet nebi pokorio.
Nije uspioplan A i sad idemo na plan B
Picousti manijak
Ugrizi me za govno fašističko
Da Vučić "nema kontrolu" u srcu Balkana na KiM bi se večeras žestoko ratovalo !
wau, kakav naslov i kakvi komentari... dno dna...