Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo malo poznatih činjenica o mirnom Aci ispod kojeg STO ĐAVOLA VIRI: Znatel ko je bio ministar INFORMACIJA Jugoslavije u doba BOMBARDOVANJA BEOGRADA i KOSOVA ?? ACO VUČIĆ član Šešeljeve stranke a predsjednika socijaliste MArjanovića. Sada se kobac pretvorio u goluva pa Vućić predsjendik a socijalista Dačić će sa ministra spoljnih psolova za PREMIJERA !!
Vučić introduced fines for journalists who criticized the government and banned foreign TV networks. U prevodu demokrata Vučić je globio i slao u zatvor NOVINARE koji su bili protiv MIloševićevog REŽIMA !! KLIX da se moj trade mark NICK spomene u vezi ovog otkrića, inače ide tužba ! :) https://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Vu%C4%8Di%C4%87
Cekam da se patuljak Dacic-Kolacic ocituje povod najavljene revizije tuzbe, sigurno negdje smislja govor ravan Njegosu, Lazaru, Milosevicu, Nedicu,Karadzicu i pajdi nepismenom Tomi grobaru:)))
Boljeg nisu ni zasluzili
Žvaljo žvaljali četnički
Eto mu dobrog predizbornog spina kod "velikih" Srba,revizija tužbe blablabla,ima da pobjedibsa 100%glasova ko KimJun
Ko se zamajava sa Muslimanima?
@Boba70BG mislim da će,ako ode u drugi krug sa Šešeljom biti tjesno za obojicu,ko zna možda ga stari smaže ko uštipak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako jednoglasne odluke nije donosio ni celicni Staljin.