Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medjudrzavni odnosi izmedju bih i srbije bice kao izmedju francuske i njemacke jednog dana
Vučina ponovo u janjećoj koži. Da mu nije bilo važno Sarajevo nebi ga lupao granatama i hodao po brdima iznad Sarajeva da skonta kako da se uvuče u Sarajevsko stado. Našao je evo bolji način da to uradi. Normalno da je i Sarajevu važan Beograd. A zašto je tako Beograd važan Sarajevu pa zato da ga napokon Beograd ostavi na miru. Beograd to neće učiniti ni u miru. Skontao sistem Izraela a onda i Rusije savezne. Priprema teren za budućnost. Politika krvoločnog entiteta (čast izuzecima koji nisu učestovali i koji nisu stvarali taj entitet na bilo kakav pogan način) je da ne dozvoli povratak raseljenih porodica i ne dozvoli otvaranje firmi i institucija Bosne u tom entitetu. Politika Vučine u janjećoj koži je da se uvuče u stado Sarajevskih naivnih ovana i da ih ponovo pripremi za njihovu Beogradsku gozbu. Svremenom se možda i Srbija i Bosna priključe EU a i isto tako svremenom će i EU da se razvali ko i SSSR. Tada će mirnim putem i referndumom priključiti manji entitet manjoj Srbiji
pa cete nas poklat cim budete imali priliku, sta ovi nasi supci rade,politicari,pic*ke,istjerajte ga,*jebite ga
Beštija se nastoji potajati. Nećeš razbojniče! Ima nas s ove strane Drine dovoljno da vas zgovnamo kao i toliko puta do sad.
ČETALJ laže, kako objasniti da mu je vrat počeo rasti, kao u žirafe, natežući se i osmatrajuči kako GENOCIDNU dovesti pod Ustavno uredjenje Serbije, najjadnije zemlje na tlu Evrope. BOŠNJACI, ne zaboravite da je taj tip obznanio da će za jednog srbina ubiti 100 muslimana te da su programski ciljevi njegove partije ujediniti GENOSIDNU sa Srbijom. Takodje, njegov šef VOJVODA NIKOLIĆ, nažalost Predsjednik te jadne Srbije uvjerava Evropske političare kako BOSNA I HERCEGOVINE ne može opstati pripremajući teren za početak novog krvoprolića.