Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači opet Cvetković-Maček/Milošević-Tuđman/Vučić-Grabikita. Pa dobro ljudi dragi , o ustaše i četnici , hajde se kanite nas više. Pustite nas da živimo na svojoj zemlji Bosanskoj i ostanite sa nama kao Bosanci i Hercegovci RAZNIH VJERA ili idite u tri pm a sa vama i ove turbo-bradonjice.
@Dženane , ne mora niko kosti ostavljati , samo neka se naš ostavi na miru. Po Bosanski:"Ne barčemo ni u koga , a da vi maknite prste od Bosne i Hercegovine da ne biste dobili po nosu i ostali bez prsta!"
@Vladika Njegoše , ne odlučujemo ni za koga , samo ne dopuštamo da nam na vlasti budu rukovodioci logora. Kukolja uma u svih strana ali hajmo se toga riješiti pa ostati kao ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Hoće reći da se Hrvatska treba ugledati na klempu Čovića... A i našao je prototip hrvata, kombinacija ustaše i četnika. Ljudska i moralna nakarada kakva se rijetko rađa.
Čuj, pa nemaju Srbi iz Srbije i Hrvati iz Hrvatske šta dijeliti i pripajat, zato se i mrze! U BiH koju hoće da podijele i pripoje "matičnim" zemljama, itekako se slažu i vole...koji licemjeri i neljudi!
Sa tobom ACO i tvojim trabantima, Dačićem , Vulinom Anom, Stefanovićem, Đurićem - teško! Čak, nikako! Tebe će Milorad zamjeniti na tronu vrlo brzo, pola tvoje stranke navija za njega!
Drugim rijecima podrzavas podjelu Bosne..Fasista bio i ostao!
Vučić: Beograd i Zagreb se trebaju ugledati na Srbe i Hrvate u BiH ------- moj Vucicu, kad madjari krenu sa sjevera na hrvatsku, italijani sa zapada i kada pocnu cereciti hrvatsku, sjetice se hrvati Srba polako, bolan,..pravice oni Srbe od blata
Znsci Dodik i Vucic dobili pozivnice za Blajburg
kOJE STE VI KURVE OD NARODA. TO NEMA NA PLANETI. SAD OVAKO, SAD ONAKO. FUJ. GLEDAJ SVOJU AVLIJU. KOMPLET TI SE SRBIJA DIGLA PROTIV TEBE. DANIMA PROTESTUJU PROTIV TEBE ( 1 OD 5 MILIONA ), A TI GLEDAŠ BIH. ODJEBI OD BIH ČETNIČINO PETOLIČNA!
Vucko ne prdi dzaba.Dobro znas kako su srpski navijaci prosli u sarajevu a kako Bosanski i igraci i navijaci u Beigradu.Tako te glupe price ostavi za vas.Ti tvrdis da nebi nista bilo kad bi Hrvati sa sahovnicama prosetali knez mihajlovom.Sta bi sa njih bilo?Oni nebi imali kud skociti..
Jesi glup, naravno da bi imali gdje skočiti. Postoji nešto što se zove kanalizacija ako već nisi upučen. Znaš septička jama nije svjetski prihvaćeno riješenje za govana!
jedino u podjeli bosne slozni..
Nema se sta vise ugrozavati ni sa jedne strane granice Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica. "Želimo da vi to razumijete, ni na koji način vas ne ugrožavamo, niti ćemo. A sasvim smo sigurni da ni u Hrvatskoj niko nema namjeru da na bilo koji način ugrožava nas", rekao je Vučić.
Odbij
Nista necujemo od demonstranata sta kaze, sto me jebe Hercegova hoce dame otijera iz vlade.
Dobro zbori!!!!!!!!
Mamu ti je..m odjebi od Bosne vise gledaj svoju kucu sva ti se raspala, mislite podjeliti BiH, moj kretenu nema te sile koja to moze uraditi, podvi rep i trazi vizu za kosovo valika srbijo
Sve su to Bosanci moj Vučko a i ti si Bosanac!
Politicari srpski i hrvatski su dobri u Bih al hrvate ja ne vidim u RS Hrvati se samo vratili gdje su Bosnjaci .. kakanj , vares , Sarajevo , jablanica i td cak skupa zive u tuzli , pa usori itd a nadjite jedan grad gdje zive hrvati i srbi ?