Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magarac, prvo trebas priznat, pokajat se i molit oprost, pa onda pitat sta je s pomirenjem. A kod vampira s obe strane Drine nema ni tog prvog, kamo li sta vise.
@saab2 ...srbi su jedini narod na svijetu odkad postoji civilizacija koji je osudjen za genocid...to treba ponavljati svuda i na svakom mjestu.....treba se vise orjentisati prema zapadnim medijima i forsirati tu temu...
@moneta koje ste vi budale..osudjen karadzic..srbija ga isporucila..niko iz srbije iz politickog vrha ne brani karadzica.. I opet nije dovoljno..vjerovatno jer ocekujete da izkmecite jos nesto..mozda mislite da se moze izkmecat ukidanje rs-a?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sad si se pomirenja sjetio? majmune..
A sta je s cetnicima u Visegradu?
Ovako su i nijemci govorili mir mir niko nije kriv,
Novine čiji je dotični vlasnik, daje za poklon poster krvnika i priča o pomirenju? Načno je vuk bacio krzno ovce sa sebe i pokazao ko je!
# konačno
Vucic-faktor stabilnosti na Balkanu.Kad god ga ugledam sjetim se onog dzipa s lobanjom.Kad su on,šeško i nikolic kao obilazili vojsku oko Sarajeva.
kad se vi svi pomirite da je bh nezaivsna i suverena drzava sroljo cetnicki
Šta ti imaš " oštro da odgovaraš bilo kome , pa tako i Izetbegoviću ???" Sve je jasno da jasnije ne može biti. Kompletno političko , vojno, policijsko rukovodstvo šumske je presuđeno za , ljudskom umu nezamislive zločine. Što bi vi hteli ? Možda da se se proglase ( svi ) da nisu krivi . Ili da je i na drugoj strani to isto bili ( a nije ) .... Ne , ne moj Vučko , ne može nazor.... Poslije ove presude , ali i svih koje će biti , nema više šumske republjik . I ti to , vrlo dobro znaš.
Pored toga što je dodik našao novu guzicu da se uvlači, nikako ti nije dobro to slikanje sa dotičnim i to sa i oko tenkova. Dobro zamo šta to znači i kakvu nam poruku šalješ - nemoj, opet ćeš da se kaješ! U ostalom RS je preko presude , Karađiću i iz ranijih presuda za zločine institucija RS-a dobila početak kraja i sistemskog sločina. Čeka se samo još presuda Mladiću i onda svirajte u diple! A to sa silom i prisilom vam je propalo 1992 godine. Vidite da i najači imaju mekahan stomak!
Vučiću, kako je njemački narod stisnuo zube, podvio rep, stavio jezik za zube, promijenio politiku i okrenuo se konkretnim stvarima, privredi i normalnom životu, kako bi žrtvama mogao isplatiti odštetu, pa i danas 70 godina nako 2. svjetskog rata? Što su to Srbi bolji? Samo tad je svijet insistirao na tome jer je njemačka napravila zulum svjetskih razmjera, a ovaj ovdje pičvajz od Balkana ih ne zanima previše. Tako da tu demagogiju ostavi...
sta to misli ovaj konj? pomirenje po cijenu da se ne kaze istina.. he he .. znamo mi dobro s kim imamo posla.
Pored toga što je dodik našao nou guzicu da se uvlači, nikako ti nije dobro to slikanje sa dotičnim i to sa i oko tenkova. Dobro zamo šta to znači i kakvu nam poruku šalješ - nemoj, opet ćeš da se kaješ!
Haj ti labelo dopisuj se sa kakirom ko i uvjek..
Vuk dlaku mjenja cud nikada, oprez sa vucicem izrastao je u opasnog vuka.
Ko je bio pas lani, pas je i ove godine. Samo je godinu dana stariji, i to je sve!
e vucicu hoces pomirenje a vamo se uzdizes sa novim vojnim vozilima a nasao si vremena i za debelog jarana dodu koji se hinjski smije iza tebe dok dajes izjave tv kucama. Jel ti to dodo kupac ili trazi sadaku od tebe ..ovo je prijetnja za BIH ...gdje su nasi misevi podrumasi da se dignu i pitaju otverno sta je ta sumska teroristicka glava tu trzila..ali kako stvari stoje tako nesto se ne pita...
Nakon ovih 20 godina od prestanka rata, u kojim Srbi nisu pokazali ni trunke griznje savjesti zbog svog zla koje su posijali u ratu, vec naprotiv, velicaju ratne zlocine slaveci ih kao heroje, ponose se zlocinima nad Bosnjacima, najavljujuci nove, ili u najblazem slucaju prosipaju "ko nas bre zavadi" salonsku pricu - meni se iskreno jebe za pomirenjem.