Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za Srbiju.. Vrijeme je da i u BiH krenu radikalni rezovi i bunt gradjana.
Vidjecemo u Nedelju hocel ko u Sarajevu stati
stace 10 ljudi a ostali ce im spomenuti uzu i siru familiju i iznijeti ih sa ceste
To samo može u truhloj Srbiji. Kod nas kad poskupi gorivo i još kad na njega puknu akcize, sastane se dvoje troje peMzinera u lokalnoj birtiji da palamude o teškom životu i poskupjelom benzinu mada ni jedan ne vozi, ali nađu oni vezu da sve poskupi radi poskupljenja transportnih troškova, dakle i goriva, ali svejedno nikom ništa. To je demokratija, a ne ova anarhija u Srbiji.
Ali Bosnju to ne zanima, Bosnjo nece puno da se zamara cijenom goriva, Bosnjo uvjek sipa za 20 KM, Bosnji je cijena goriva uvjek ista.
10.06
Mi nasli nedjelju kad je saobracaj najmanje opterecen.
Ovo smo mi trebali isfurati kad je dolazio Erdoğan a ovako nema fajde
Za sve koji nisu upuceni isti protest je najavljen u BIH u nedjelju 10.06. U 17h. Nek ne ostane samo na rjecima. Izadjimo i podrzimo!!!
Kod nas kada u nedjelju blokiraju u ponedjeljak ce piskupiti na 3KM
Tako i treba. U Srbiji je gorivo najskuplje u regionu
Samo glupog Bosnju jase SDA dok ne crkne .... buni se stoko nepismena pa dokle cete sutiti ???
Samo SDA jase, a ostali kao nista jel? E moj Bosnjo, do kad ces sam protiv sebe raditi...?
Ko mi vlada 25 godina familiju vam oprasim obojici poltrona SDA- ovski botova bez mozga ...
Krivi Bakir i SDA sto je gorivo skupo i u Srbiju :)
Nisu svi stali, dovoljno je samo da oni prvi stanu. Realno nisu svi bili za to al jbg... Gdje ce
Dobro je nek ne puca. Ako dođe do 5 maraka, onda bismo mogli nešto da učinimo. A i ne moramo, doći će električna kola svakako. Ja sam Bošnjak, jezik mi je bosanski.
Sistem te laže! https://youtu.be/hkSzmPnzF-o
Zasto ne ujutro radnim danom? Mislim, tad bi bilo vise ucinkovito. Kog briga da li ces doci kuci sat vremena kasnije ili ne.
@ARAAB330 bila sam u Beogradu, al' nema veze s tim. Stvar je u tome da bi ujutro mnoga radna mjesta ostala prazna, samim tim bi vise odjeknulo i vise se osjetilo. Sad jasnije 😉
@Moreno83 Naredni protest je zakazan za jutro.
Treba još da poskupi, svaka se gnjida i vozika bez potrebe!