Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti balkanski, i tamo i ovdje u BiH.
nista strasno, nek pobjegne kod nas i nek ceka izrucenje po godinu dana... bruka i sramota
@Shahbaz jedina pozitivna stvar u tom čekanju za izrucenje jeste da provedeno vrijeme u zatvoru druge države nije moguce uracunati u kaznu koju dobijes.Znaci Sanjin ce ležati godinu više!
kako ga može bit sram,đubre jedno mučko,umjesto da je pokuso pomoći jadnom djetetu on pobjego a jesi čovijek
Pa to i prilici srbima i njihovom karakteru(cast malom procentu postenih).Tu zvjer treba tenkom pregaziti da mu tenkovske gusjenice kosti sjeckaju
Eto u nizu slucajeva, nikad se vozaci nece uvjeriti da alkohol cini covjeka nesposobnim za voznju. Osudice oni njega i kad izadje iz zatvora opet ce isto raditi.
Ne mogu srbi bez ubistva 😆
Eeeeeee kako je Milan gazio pragom muslimančića
iz pouzdanih izvora se prica da su bosnjaci odnosno njihov politicki vrh i uz pomoc njihovih hodza poslali u london izvjesnu arminku koja je andjelini dzoli podmetala sihire koje je i danas dovode do ludila da ona odbija hranu.....ta arminka je bila se bila i priblizila engleskoj kraljici ali su englezi shvatili za urotu i uklonili je...inace ta arminka kao i sanelica i jos par bosnajkinja raspolazu u londonu sa nevjerovatnom kolicinom novca i tako odradjuju za bosnjake neke prljave poslove...
@bosman2345 ti si bolestan covjece
@b.hodzic ...mislis?...jel zna tvoj hodza da pravi sihire?
Klix-ov spin, toliko vesti a oni...
srbijanac ubica kao i 1990,1991,1992,1993,1994,1995
Šteta samo što nije muslimančića
@franzisskkoo i ti si bolestan
Bakire samo da nisam islamski kozojeb
IUgledao se na Sanjina. NEgo da nije žurio NA PROSLAVU NOVE GODINE ko PR sarajevske policije Irfan NEfić kad je nomad zgazio biciklistu, doduše na važan SASTANAK ??
IUgledao se na Sanjina. NEgo da nije žurio NA PROSLAVU NOVE GODINE ko PR sarajevske policije Irfan NEfić kad je nomad zgazio biciklistu, doduše na važan SASTANAK ??
klasicni djikan
Dokle više majmuneeeee.....