Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam čuo da se ovaj vozač toarega htio ubiti nakon pogibije.. :S ..
A gdje nadje kamen na autoputu? Sreća pa mi nemamo ti autoputeva. A da to ipak nije bio kamion, ha?
Cuj kako ce zanijeti prikolicu ? Moguce je izvesti na vise nacina : 1. zapocinje preticanje tj. prelazak u lijevu traku i uoci da mu netko dolazi jako brezo te prilikom naglog vracanaja prikolica se zaljuja. 2. Vozac kamiona malo drijemno a kamion presao malo u lijevu traku te se vozac probudio i naglim trzajem zaljuljao prikolicu. 3. jak bocni vjetar prouzrokovao je zanosenje prikolice ovo su samo primjeri da je moguce, ne znaci da je tako. Sjetimo se kada je kamion u tunele usmrtio cijelu porodicu iz BiH u Hrvatskoj u tunelu pa cak i uz snimak vozac je oslobodjen. A kada bolje pogledamo te prikolice koje voze niti na jednoj nisam vidio ogranicenje brzine iznad 120 km/h cak ih je vecina bar u BiH sa znakom 80 KM/h pozadi a divljaju cestama.
Kako će \"zanijeti prikolicom\" kad ide pravo? autoput! Uostalom kako god okreneš od je udario u kamion, kakve veze ima to ko je kriv s aspekta štete na kamionu? (3. Njutnov zakon :P)
prije da je ovaj sa kamionom skrivio nesrecu. Kad vidite slike nesrece primjeticete da je zadnjui dio prikolice kamiona skoro pa netaknut. Stop svjetlo citavo i sve ostalo. Da je tolikom brzinom udario u zadnji dio kamiona napravio bi veliku steti i na prikolici. Prije da je kamiondjiva ovog isguro sa ceste. Mozda je zaspo na momenat i zanjeo prikolicom .......
sta se ima zaliti, jeli ON BIO ZA VOLANOM.. jeste... e pa ili je ON kriv ili vozac KAMIONA? druge nema!