Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo vidite da nismo mi najgori...srbi su gori od nas...
ja mislim da bi japanskom vozu jos pola sata trebalo i da obiđe svijet
Čemu se rugate idioti. Opet su vam servirali glupost na koju se lijepite ko muhe na g... Ovdje nigdje ne piše da su oni dio nove SHS kompanije koja se zove mislim Cargo 10 ili tako nekako. Vjerovatno je voz bio solidno popunjen. A šta je s nama. Svaki kanton ima svoju željeznicu. Putnički vagoni idu dole gore poluprazni, a i to neko plaća. Glavno je da nam je Branković prodao nagibne vozove...sve ostalo je nebitno... U pamet... Prvo ispred svojih vrata pomest.
Kazu da je taj tunel kod Kolasina bas tezak za proci, pretpostavljam da su oni uletili pri velikoj brzini, barem 25km/h, sto je bilo dovoljno da se zaglave jos dodatnih 7 sati. Moraju se ove nase masinovodje naucit da malo popuste gas, vazda neka zurba, polako ljudi...
Gadno ... krivo je moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ORIENT-EXPRESS
Mora da je neki Crnogorac bio mašinovođa, pa usput malo odmorio
Jeb'o transsibirsku avanturu Moskva-Vladivostok! heheheeh
levati citajte text...kroz srbiju isao 11 sati a ostalo vrijeme kroz crnu goru :))))) ...da je netko od vas isao tim vozom znao bi sta znaci strah :))))) ..realno bi da su dobre pruge kroz srbiju trebao proci za 5-6 sati a kroz cg za 4-5 sati....
a busem do Španije 33 sata tačnije do Barcelone haha :D
glupi i "leni" srbi
PREVOZ PUTNIKA U Bosni i Hercegovini i regionu. Povoljno.
jel to GRAS uveo vozove po Srbiji?
a kad voz koji ide iz sarajeva za zenicu prvo kasni sa polaskom nekih sat vremena, pa dodje na stanicu u visokom za sat i 45 minuta pa ti kundo kaze voz ne moze dalje snalazi se kako znas i umijes, sta tad?
manje treba vozu od Budimpešte do Lisabona, sa 100 presjedanja :) www.bahn.de
OVI GORI NEGO BH ŽELJEZNICA.