Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska uspješna EU priča???? Sejdo Lozovača iz šeher Sarajeva pak veli da nije i da Hrvatska svakim danom sve više propada. I kome čovjek da vjeruje, Ursuli ili Sejdi?
Medijska propaganda u BiH je nevjerovatno jaka. U medjudrzavnim odnosima desava se polarizacija koju ocito ne zelimo da vidimo i nije nimalo prijatno na jer smo sve dalje od EU. Nekima to i odgovara i time jos teze vidjeti gdje to zapravo srljamo. Politika ne treba biti vjeciti inat vec treba pokusavati iznaci rjesenja ili barem pridobiti simpatije. mi to ocito neumijemo ili nemozemo.
Bože komentara kao da mi živimo u Americi,bdp im raste rapidno a to je za Evropu pokazatelj uspijeha a ne mišljenje Muje iz Sarajeva!
Strašno uspješna kao i mi. Pola im stanovništa u dijaspori.
neka pati koga smeta
kad nema onih vise… lako je
Gdje nema srpske genocidne gamadi sve cvjeta!!
Uzeliste im more ljude kupite milijarde.
Medijska propaganda u BiH je nevjerovatno jaka. U medjudrzavnim i desava se polarizacija koju ocito ne zelimo da vidimo i koja iako je vidimo nije nimalo prijatno na jer smo sve dalje od EU. Nekima to i odgovara tako i time jos teze vidjeti gdje to zapravo srljamo. Politika ne treba biti vjeciti inat vec treba pokusavati iznaci rjesenja ili barem pridobiti simpatije. mi to ocito neumijemo ili nemozemo.
bošnjaci na aparatima
Ama šta ono rade od Srba tamo u hr.strašno.
koga briga gdje je i sta prica bivsa ministrica Angele Merkel, koju je Andzi jedva utrapila u EU-strukture, samo da ovu sesterostruku mamu ukloni sa njemacke politicke scene