Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni na ovom clanku nesto dismr.
sta se ovo slavi u srbiji? jel sto su se okupali na djurdjevdan
ma pica ukratko
Na vašoj slici se ne vidi Vavić.
..pa sta tu ima cudno ..svi politicari su i mafijasi i upetljani u mnostvo prljavih poslova.. ( svaka cast izuzetcima )
Taj sa \"severa\" na \"jug\" ko kanarinac. A pi**e najvece su to serpske i beogradske
Kimi je jedini pravi vođa Alcatraza a ne ova ciganska pi***!
Zukorlić izgubio čak i u svom selu Funkcioner Sandžačke demokratske partije i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović izjavio je danas da je predsjednički kandidat Muamer Zukorlić izgubio \"čak i u svom selu\". Od 12 kandidata koji su učestvovali na izborima \'Muftija Predsjednik\' je zauzeo 11. mjesto. Manje glasova od njega dobila je jedino izvjesna Danica Grujičić. U Novom Pazaru pobjedila je koalicija \"Evropski Novi Pazar - Rasim Ljajić\". Prema podacima Izborne komisije, na osnovu 97 odsto prebrojanih glasova, ova koalicija je osvojila 32,66 odsto glasova. Druga stranka u Novom Pazaru je SDA Sulejman Ugljanin sa 26,31 odsto, dok je Bošnjačka demokratska zajednica, čiji je neformalni šef muftija Zukorlić, osvojila 19,88 odsto glasova. Ljajić i Ugljanin, koji su najčešće bili na meti kritika muftije Zukorlića, tako imaju mogućnost da oforme postizbornu kolaciju koja će imati natpolovičnu većinu. HAHAHAHAHAAH
nema Vavica na ovoj vasoj slici
Kojom drzavom?Moja drzava se raspala !!!
Ostavite se i Alkatraza i vođa navijača i Srbije i Srba.. Bolan zar ne vidite šta se u NAŠOJ DRŽAVI dešava? Ko da nas boli ona stvar što je neki iz Alkatraza bio na kojekakvom slavlju.. Vidim piše \'\' 13-to godišnji dječak izboden \'\' i to je ono što sve nas treba da zabrinjava.. A pored toga ova glupost.. I neki komentari.. Stvarno ne mogu da vjerujem na šta je ovaj \'\'KLIX\'\' spao. I kad već tu pametujete informišite se, Vavić je prvo bio na Zvezdinoj strani pa onda prešao na stranu Partizana.. Ali on u Alkatrazu i na južnoj tribini nije aktivan već više od godinu dana.. Prestanite da se*ete i pričate gluposti, pozabavite se svojim stvarima I SVOJOM DRŽAVOM.
koji deB il ... haha.. cuj vodja navijaca zvezde pa partizana.. ccc nikad, al\' nikad ne bi tako nesto uradio.. HZ 87!
somi, paglu si...no hard feelings!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
a mislite da su ostali na slici bolji od >Vave Oni to samo rade u rukavicama, i šta mislite ciju on gudru prodaje....eh Vava je problem.... plitko
VELIKI SRBIN SE OPET JAVIO TO JE DECKO KOJI IMA FRUSTRACIJE ONI KOJI GA ZNAJU ZNAJU DA MU JE MAMA SRPKINJA I TATA SRBENDA ALI GA ZIVKO JOSILO ZBOG SVOJIH FRUSTRACIJA ZOVE \"BABO\"
http://q.gs/1663782/videointernethq sto se ismijah :D