Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi lijepa *** te
Bravo Kosovo.Ako dozvolita srpsku policiju nikad necete imati jedinstvenu državu . Imate primjer na BiH.
Pa NISU dozvolili ! Policija je jedinstvena i poštovaće se zakoni Republike Kosovo,tako da oni koji su sanjali republiku šumsku na Kosovu mogu da počnu gutati apaurine za smirenje
Ako izbacis svoju patolosku mrznju perma Srbima i pociatj Sto je NATO izjavio siptarima nema pristupa sjeveru kao ni u policiji ni u sudstvu.Tacka 14 koju je Taci uslovio je......izmjenjena i svi Srpski uslovi su ispunjenji uljkucujuci i onaj da nema PRIZNANJA........ili taci ide na sud zbog trgovine organa.....mali misu vidis kako su nam ga ovi iz EU viknuli da se pokoljemo!!
Ti hrasno možeš samo kroz dvogled sa vučije luke da gledaš. Samo se ti tješi da nema priznanja :)
Čestitam Kosovskim Albancima,uspjeli ste natjerati srbiju da vas prizna,svaka čast!!