Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUVERENO I JEDINSTVENO KOSOVO!
"Vlasi: Srbija se više nikada neće vratiti na Kosovo " Nemoj lagati Vlasi !! Srbi će se vratiti na KOSOVO ali samo kao TURISTI :)
Kosovo je Srbija!...I Turci i nacisti su isto mislili da se Srbi nikada nece vratiti na svoje Kosovo,pa se malo zeznuse.Tako ce biti i sada.ameri vec razmatraju da se povuku i eto kontre....Dogodine u Prizrenu!
Kosovo Republjik, Hashim Tachi predsednik! Oj Srbijo, placi placi.. J E B O li te Hasim Tachi!!!
ovaj covjek je veliki prijatelj bogica bogicevica. a, ko je bogicev prijatelj - i moj je.
Azi je ozbiljan psihijatrijski slučaj, a to svi znaju koji čitaju albanske novine.
Ovo je samo jedan od onih političara koji su na crvenu maramu izvezli dvoglavog orla. Plaćenik
Pošto je ovaj čovek poznat po sistemu, ko da više. Predlažem da vlada Srbije uplati na Azemov račun par hiljada eura za promenu pet reči ovog naslova. ''se više nikada neće vratiti'' u '' će se sigurno vratiti''. Mislim da je tarifa 2000 eura po reči.
Koga savetuje ovaj savetnik kada mu saveti nisu savetodavni ? ;)
Čovek je velika nula. Pardon, mala nula.
Treba staviti jedan veliki zid izmedju njih i nas, da ni muva ne može da preleti. Zatrpaše i potrovaše ceo Balkan drogom.
Posao kvazi savetnika, neznalice, marionete plaćenika i potpiratora je da plasira naslove koje mu kažu narko-bosovi, teroristi i kriminalci. Toliko o njihovoj politici. Šta li će biti kada odu Ameri? Komedija
Ne želim da slušam ljude bez kredibiliteta. Šta je on to pa činio u prošlosti da bi zaslužio i jedan milimetar medijskog prostora? Kapiram da niko i ne čita njegove izjave.
Dokle će ovakvi ljudi da kroje regionalnu politiku?
ispravka ne moze se reci da vlasi...
Azem Vlasi je ratni zločinac i narko diler. Trovač,
svejedno, ne moze se reci vlasi vise nisu prisutni na kosovu...dokle god je azemovog potomstva:)