Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam neki prilog iz Srbije na temu koristenja iste kasike kod pricesti. Pop izvali na primjedbu novinara da se niko nikad nije zarazio kroz vijekove. Izjava je za zatvora.
Sinod Srpske pravoslavne crkve (SPC) saopćio je ranije da Crkva neće prekidati služenje liturgije, niti prestati pričešćivati vjernike "jer je to stvar oko koje se ne može raspravljati". Izgleda je crkva iznad države, sudeći po izjavi.
zlatna kašika...?
Ovo nakon hiva dođe kao osvjezenje
KLIX NAJGORI PORTAL NA SVIJETU. LAŽOVI
nije mi jasna ovolika panika kada je ovoliki procenat vjernika na balkanu, valjda se nihovom logikom smrcu covjek seli na bolji svijet i trebao bi se tome radovati
pišaj ga
@nidla09 oprosteno ti je,...
Nebo dalo nebo uzelo...nebeski narod
Kakve glupe komentare citam svi smo mi ljudska bica i mozemo doci u istu situaciju, oboliti i umrjeti
Lizači kašike.
Dodje djavo po svoje,u obliku i imenu korona.Vi ste krstili koljace i silovatelje naseg naroda.U paklu gorio i nikad smiraj ne nasao.Amin
SPC = fašistička institucija
Iskopa će njega bili kad tad
uze ga allah u najboljim godinama
Što je lizo, lizo je.
@StaraGarda , Mislim kašiku.
A bolesnika i komentara.... klixe zasto ne gasis Komentare na ovakve vijesti
@Ero79 jbga,nista im nije sveto,tornjaci...
ta ce virus...