Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BL....Pokrij se po usima kad se prica o jeziku, istoriji, narodu, kulturi...Bosnjaci su potomci ponosni Bosnjana, a ime su im oduzeli komunisti.Vi bosanski srbi ste doseljenici i poturice koji ste cuvali stoku agama i begovima.Vase su prababe bile sluskinje i jebacice turcima pa ste zbog toga bez identiteta i bez icega.A sto se kompleksa tice , zna se ko je iskompleksiran i koje palestinac.To si ti spodobo smrdljiva jer vam nije uspio plan da unistite bosnjacki narod i pripojite se smrdiji, ostali ste da zivite i pomalo smrdite u nasoj lijepoj BiH.
moze li mi neko objasniti zasto ove avetinje imaju ove duge i ruzne brade? sigurno da plase malu decu pre nego ih siluju po crkvama dok urlicu one kletve i molitve za oltarima... uh... ser. em im se i pis. am u brade avetinjske, yuebem vam grob patrijarha pavla i pis. am mu se i se. rem u bradu i brkove avetinjske... povalim vam sve sestre i majke srbske u sred hrama svetog save na vracaru!
Da nam pozivi jos jedan zlocinacko-genocidni pop i siri nasu zlocinacko-pedofilsku vjeru
I Goran Hadzic ima tursko u sebi..... To znaci da mu je prababu j.e.b.a o Turčin :D Hehehehehehe Srbi su Turci hahahaha, nebeski narod.
bogu hvala izabran je dobar i skroman vladika irinej niski,sigurno ce nastaviti stopama upokojenog patrijarha pavla.eto srece srbima.
@ snjesko- ako ti mami treba procistiti cmar nije problem imam ja veliku k.i.t.u pa bih to uradio jel ipak je jadna zena pacenica kada je mogla takvu budalu da rodi kao sto si ti
@@Me Sad znam da nemate vise argumenata, cim smo poceli tako... ti meni \"englezi su istrazivali\", a ja tebi link naucnog istrazivanja. Boli kad znas da si jado kome je okupator dao identitet?
bogu hvala izabran je dobar i skroman vladika irinej niski,sigurno ce nastaviti stopama upokojenog patrijarha pavla.eto srece srbima.
Vidi turske posrbice sto se zajapurila - nauka je rekla svoje a bome i 500 godina taslacenja srpskih baba - dzaba ti sve. P.S. Nisam znao da se na steccima spominje ime \"Karinash\"
evo i link http://igenea.com/index.php?content=49&id=21
ima dobru bradu lijepa za pod guzi*u.... samo neznam sta bi covjek mogao raditi sa ovim krstom, mozda je dobar za prociscavanje cmara...
I Srbi su u prezimena ubacivali \"hadzi\", tj oni koji su isli u Jerusalim. Ali pazi poturica sto balave... cuj mi turci porijeklom... evo vam link ozbiljnog istrazivanja, pa vidite da srbi nemaju ni traga turskih gena, jer se najbrojnije turske haplogrupe uopste ne pojavljuju kod srba, ali zato kod turajka itekako ima srpskih gena. A zasto? Pa kad su odvodili desetine hiljada djece u janjicare, oni posle porasli, i rasturali bule po carigradu. Sad imas u turskoj milione srpskih potomaka. Al nije ni to bitno, bitno je da ste vi najveci sljam na zemlji... mi smo se bar borili protiv turaka, a vi... da vidimo... imate turska imena, navijate za tursku, slusate tursku muziku, masete zastavama sa polumjesecom... ja imam ime koje se i na steccima pominje, a kako se vi zovete? Mustafa, Hamza...? Mrs u Anadoliju stoko
Pa ne moze normalan covjek doci na celo zlocinacke i genocidne organizacije kao sto je spc - to mora biti neki zlocinacki izrod
Ko ne poštuje tuđu, ne poštuje ni svoju vjeru. Zato, kakvi god oni bili u ratu, rat je završen, ne moramo se voljeti, ali treba poštovati funkciju koju će on obnašati. I ne vrijeđati, to mora jednom da stane.
Pa zasto srbi uvijek biraju orangutane kao duhovne vodje